‘İKRANUR, BİZDEN HABER BEKLİYOR’

GÜNDEM 06.07.2020 - 17:46, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3121+ kez okundu.
 

‘İKRANUR, BİZDEN HABER BEKLİYOR’

Tüm Türkiye’yi yasa boğan 7 yaşında ki İkranur’un ölüm nedeni için otopsi raporları beklenirken özel ekipleri de mevcut ekiplere eşlik ettiği ve araştırmaların titizlikle devam ettiği öğrenildi.
Bulancak’a bağlı İcilli Köyünde gerçekleşen ve Türkiye’de bütün vatandaşların yakından ilgilendiği İkranur Tirsi olayı çözülmeyi bekliyor. 27 Haziran 2020 Cumartesi akşamı evinin aşağısında bulunan bahçede otlayan hayvanları bakmaya giden ve kendisinden bir daha haber alınamayan 7 yaşında ki İkranur’un cansız bedeni 4 gün sonra Adaköy Deresi Salman Mevkiinde bulunmuştu. Olay günü açıklama yapan Bulancak İlçe Kaymakamı Ali İkram Tuna, savcılık marifetiyle soruşturmanın çok yönlü yürütüldüğüne dikkati çekmiş, “O bölgede çok yönlü arama faaliyetleri 2 gündür devam ediyordu. Olayın tüm yönleriyle soruşturması savcılığımızca devam edecek” açıklamalarında bulunmuştu. Minik İkranur’un cenazesinde konuşan Giresun Valisi Enver Ünlü ise, “İlk bulgular, çocuğumuzun herhangi bir kesici, delici veya ateşli silahla öldüğüne dair hiçbir bulgu, hiçbir bilgi yok. Yani şu an çok şükür ilk muayenesinde herhangi bir sıkıntı görünmüyor. Ama tabii sonucu Adli Tıp Kurumunun yazacağı, göndereceği rapora göre sizlerle paylaşabilirim ama şu anda söyleyeceğim bu kadar” ifadelerini kullanmıştı. İKRANUR NEDEN ÖLDÜ? Yapılan açıklamalar bu şekilde iken minik İkranur’un nasıl ve neden öldüğü ya da öldürüldüğü hala kamuoyunda cevap bekliyor. Edindiğimiz bilgilere göre cinayet şüphesi nedeniyle mevcut güvenlik güçleri ile birlikte özel ekipler bölgede çalışmalarını sürdürüyorlar ve olay her yönüyle soruşturmaya devam ediliyor. Olayın ilk anlarından beri güvenlik güçlerine yardımcı olarak İkranur’n bulunabilmesi için her türlü yardımı yapan ailenin komşusu Gülfem Yaman, gazetemize yaptığı açıklamada, henüz hiçbir sonuca ulaşılamadığını ve İkranur olayı ilgili bir an önce bir sonuca varılmasını beklediklerini söyledi. Yaman açıklamasında, “Hala ekipler İcilli Köyünde titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Köylüler olarak 1 haftadır uyku dahi uyumuyoruz. Jandarmalar gerekli aramaları yapıyorlar ve hala buradalar. İnşallah bir an önce bu olayın çözülmesini istiyoruz” dedi. Yaman, öte yandan mahallede herkesin sorgulandığını ve yeniden ifadelere başvurulduğu sözlerine ekledi.    
Tüm Türkiye’yi yasa boğan 7 yaşında ki İkranur’un ölüm nedeni için otopsi raporları beklenirken özel ekipleri de mevcut ekiplere eşlik ettiği ve araştırmaların titizlikle devam ettiği öğrenildi.

Bulancak’a bağlı İcilli Köyünde gerçekleşen ve Türkiye’de bütün vatandaşların yakından ilgilendiği İkranur Tirsi olayı çözülmeyi bekliyor.

27 Haziran 2020 Cumartesi akşamı evinin aşağısında bulunan bahçede otlayan hayvanları bakmaya giden ve kendisinden bir daha haber alınamayan 7 yaşında ki İkranur’un cansız bedeni 4 gün sonra Adaköy Deresi Salman Mevkiinde bulunmuştu.

Olay günü açıklama yapan Bulancak İlçe Kaymakamı Ali İkram Tuna, savcılık marifetiyle soruşturmanın çok yönlü yürütüldüğüne dikkati çekmiş, “O bölgede çok yönlü arama faaliyetleri 2 gündür devam ediyordu. Olayın tüm yönleriyle soruşturması savcılığımızca devam edecek” açıklamalarında bulunmuştu.

Minik İkranur’un cenazesinde konuşan Giresun Valisi Enver Ünlü ise, “İlk bulgular, çocuğumuzun herhangi bir kesici, delici veya ateşli silahla öldüğüne dair hiçbir bulgu, hiçbir bilgi yok. Yani şu an çok şükür ilk muayenesinde herhangi bir sıkıntı görünmüyor. Ama tabii sonucu Adli Tıp Kurumunun yazacağı, göndereceği rapora göre sizlerle paylaşabilirim ama şu anda söyleyeceğim bu kadar” ifadelerini kullanmıştı.

İKRANUR NEDEN ÖLDÜ?

Yapılan açıklamalar bu şekilde iken minik İkranur’un nasıl ve neden öldüğü ya da öldürüldüğü hala kamuoyunda cevap bekliyor.

Edindiğimiz bilgilere göre cinayet şüphesi nedeniyle mevcut güvenlik güçleri ile birlikte özel ekipler bölgede çalışmalarını sürdürüyorlar ve olay her yönüyle soruşturmaya devam ediliyor.

Olayın ilk anlarından beri güvenlik güçlerine yardımcı olarak İkranur’n bulunabilmesi için her türlü yardımı yapan ailenin komşusu Gülfem Yaman, gazetemize yaptığı açıklamada, henüz hiçbir sonuca ulaşılamadığını ve İkranur olayı ilgili bir an önce bir sonuca varılmasını beklediklerini söyledi.

Yaman açıklamasında, “Hala ekipler İcilli Köyünde titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Köylüler olarak 1 haftadır uyku dahi uyumuyoruz. Jandarmalar gerekli aramaları yapıyorlar ve hala buradalar. İnşallah bir an önce bu olayın çözülmesini istiyoruz” dedi.

Yaman, öte yandan mahallede herkesin sorgulandığını ve yeniden ifadelere başvurulduğu sözlerine ekledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.