AYDIN BALIK, KURALLARA UYUYOR

GÜNDEM 04.06.2020 - 17:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2679+ kez okundu.
 

AYDIN BALIK, KURALLARA UYUYOR

Karadeniz Sahil Yolu Talipli Köyü mevkiinde yer alan Aydın Balık Restaurant, koronavirüs kapsamında müşterilerinin ateşlerini ölçerek içeriye alıyor.
Yaklaşık 80 gündür kapalı olan ve 1 Haziran itibarı ile faaliyetine yeniden devam eden Aydın Balık Restaurant, alınan önlemlere harfiyen uyarak müşterilerini ağırlamaya devam ediyor. Restaurantta çalışan personeller ise maske ve eldivenler ile müşterilerini karşılarken, işletmeye giren müşterilerin de ateşleri ölçülüyor. Dezenfektan ürünlerinin sunulduğu işyerinde aynı zamanda müşterilere maske de hediye ediliyor.
Karadeniz Sahil Yolu Talipli Köyü mevkiinde yer alan Aydın Balık Restaurant, koronavirüs kapsamında müşterilerinin ateşlerini ölçerek içeriye alıyor.

Yaklaşık 80 gündür kapalı olan ve 1 Haziran itibarı ile faaliyetine yeniden devam eden Aydın Balık Restaurant, alınan önlemlere harfiyen uyarak müşterilerini ağırlamaya devam ediyor. Restaurantta çalışan personeller ise maske ve eldivenler ile müşterilerini karşılarken, işletmeye giren müşterilerin de ateşleri ölçülüyor.

Dezenfektan ürünlerinin sunulduğu işyerinde aynı zamanda müşterilere maske de hediye ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.