GİRESUN'UN YÜZÜ KALE KAFE...

GÜNDEM 05.03.2020 - 17:23, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 5349+ kez okundu.
 

GİRESUN'UN YÜZÜ KALE KAFE...

Giresun'un en önemli turizm merkezlerinden birisi olan Giresun Kalesinde bulunan Kale Kafe Restorant, ilimizin turizm potansiyelinin artmasında önemli rol oynuyor.
Giresun Kalesinde bulunan işletme Giresun'un tarihine ışık tutuyor. Hem yerli hem de yabancı turistlere ev sahipliği yapan işletme Giresun'u tüm dünyaya tanıtmaya devam ediyor. Giresun'un eşsiz manzarası ile birlikte mükemmel bir hizmet sunan işletme turistlerin yeşil ile mavi eşliğinde muhteşem bir şekilde zaman geçirmelerine imkan sağlıyor. Giresun'un tanıtımı noktasında yurtiçi ve yurtdışında gerçekleşen turizm fuarlarına da katılan Kale Kafe Restoran, katılımcıları Giresun'un eşsiz manzarasına sahip Giresun Kalesinde ki tesislerine davet ederek ilimizin tanıtımını yapmayı sürdürüyor. Profesyonel ve kaliteli personelleri ile birlikte lezzetli ürünlerini müşterilerine sunan Kale Kafe Restoran özellikle Giresun'a gelen tur kafileleri de ağırlayarak ilimize önemli bir katkı sağlıyor.
Giresun'un en önemli turizm merkezlerinden birisi olan Giresun Kalesinde bulunan Kale Kafe Restorant, ilimizin turizm potansiyelinin artmasında önemli rol oynuyor.

Giresun Kalesinde bulunan işletme Giresun'un tarihine ışık tutuyor. Hem yerli hem de yabancı turistlere ev sahipliği yapan işletme Giresun'u tüm dünyaya tanıtmaya devam ediyor. Giresun'un eşsiz manzarası ile birlikte mükemmel bir hizmet sunan işletme turistlerin yeşil ile mavi eşliğinde muhteşem bir şekilde zaman geçirmelerine imkan sağlıyor.

Giresun'un tanıtımı noktasında yurtiçi ve yurtdışında gerçekleşen turizm fuarlarına da katılan Kale Kafe Restoran, katılımcıları Giresun'un eşsiz manzarasına sahip Giresun Kalesinde ki tesislerine davet ederek ilimizin tanıtımını yapmayı sürdürüyor.

Profesyonel ve kaliteli personelleri ile birlikte lezzetli ürünlerini müşterilerine sunan Kale Kafe Restoran özellikle Giresun'a gelen tur kafileleri de ağırlayarak ilimize önemli bir katkı sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.