DOKAP, YAVAŞLA(TIL)DI MI?

GÜNDEM 07.11.2019 - 17:13, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3045+ kez okundu.
 

DOKAP, YAVAŞLA(TIL)DI MI?

2012 yılında merkezi Giresun’da kurulan ve şuan itibarı ile Piraziz’de ki binada faaliyet gösteren DOKAP’ın yatırımlarının duraklatıldığı konuşuluyor.
2018 yılı Ekim ayında DOKAP Başkanlığına vekaleten getirilen Yusuf Mengi idaresinde ki DOKAP’ın bölge halkına bilgilendirme yapmadığı ve uzun bir süredir kalkınma faaliyetlerine ara verdiği ifade edildi. DOKAP tarafından konu hakkında açıklama yapılması beklenilirken, DOKAP tarafından yapılan faaliyetlerin kamuoyunda pek duyulmadığı ve DOKAP’a proje sunduğunu söyleyen bazı STK ve dernekler projelerine onay verilmediği dile getirdiler. Karadeniz’de turistlerin doğa içerisinde ulaşım sağlamasını hedefleyen ve Samsun’da Artvin’e kadar uzanan Yeşil Yol Projesinden ise uzun zamandan bu yan ses çıkmadığı görülürken, DOKAP tarafından yapılan çalışmaların neden aksatıldığı ya da aksadığı merak konusu oldu.
2012 yılında merkezi Giresun’da kurulan ve şuan itibarı ile Piraziz’de ki binada faaliyet gösteren DOKAP’ın yatırımlarının duraklatıldığı konuşuluyor.

2018 yılı Ekim ayında DOKAP Başkanlığına vekaleten getirilen Yusuf Mengi idaresinde ki DOKAP’ın bölge halkına bilgilendirme yapmadığı ve uzun bir süredir kalkınma faaliyetlerine ara verdiği ifade edildi.

DOKAP tarafından konu hakkında açıklama yapılması beklenilirken, DOKAP tarafından yapılan faaliyetlerin kamuoyunda pek duyulmadığı ve DOKAP’a proje sunduğunu söyleyen bazı STK ve dernekler projelerine onay verilmediği dile getirdiler.

Karadeniz’de turistlerin doğa içerisinde ulaşım sağlamasını hedefleyen ve Samsun’da Artvin’e kadar uzanan Yeşil Yol Projesinden ise uzun zamandan bu yan ses çıkmadığı görülürken, DOKAP tarafından yapılan çalışmaların neden aksatıldığı ya da aksadığı merak konusu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.