‘VATANIMIZA NAMAHREM ELİ DEĞMEMİŞTİR’

GÜNDEM 15.07.2019 - 17:51, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3552+ kez okundu.
 

‘VATANIMIZA NAMAHREM ELİ DEĞMEMİŞTİR’

AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, “Bugün 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün üçüncü yılını idrak ediyoruz.
15 Temmuz gecesi FETÖ'cü alçaklar karşısında kanlarıyla tarih yazan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize ise fedakarlıkları ve cesaretleri nedeniyle şükranlarımı sunuyorum” dedi. Bugün hem derin bir acıyı hem de büyük bir onuru aynı anda yaşadıklarını ifade eden Milletvekili Aydın, “Bir taraftan 251 vatandaşımızı 15 Temmuz gecesi şehadete uğurlamanın hüznünü, diğer taraftan ise dünyada eşi benzeri görülmemiş bir direnişe imza atmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Şüphesiz ki hiçbir zafer altın tepside sunulmamıştır. Tarih boyunca Türk Milletinin kazanmış olduğu zaferlerin ardında fedakarlık, azim ve cesaret vardır. Milletimizin 15 Temmuz zaferi de büyük bir fedakarlığın neticesidir. O hain gecede milletimizin tanklara, uçaklara meydan okuması şehit ve gazilerimizin cesaretinin göstergesidir. Milletimizin cesareti, dirayeti ve mücadelesi topraklarımızda Çanakkale ruhunun hala diri olduğunun en açık şeklidir. Vatan haini FETÖ'nün ölüm kusan silahları karşısında milletimiz canından vazgeçmiş ama vatanına namahrem elinin değmesine izin vermemiştir. Bu millet FETÖ aracılığıyla bu ülkenin hizaya sokulmasına izin vermemiştir” diye konuştu.
AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, “Bugün 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün üçüncü yılını idrak ediyoruz.

15 Temmuz gecesi FETÖ'cü alçaklar karşısında kanlarıyla tarih yazan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize ise fedakarlıkları ve cesaretleri nedeniyle şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bugün hem derin bir acıyı hem de büyük bir onuru aynı anda yaşadıklarını ifade eden Milletvekili Aydın, “Bir taraftan 251 vatandaşımızı 15 Temmuz gecesi şehadete uğurlamanın hüznünü, diğer taraftan ise dünyada eşi benzeri görülmemiş bir direnişe imza atmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Şüphesiz ki hiçbir zafer altın tepside sunulmamıştır. Tarih boyunca Türk Milletinin kazanmış olduğu zaferlerin ardında fedakarlık, azim ve cesaret vardır. Milletimizin 15 Temmuz zaferi de büyük bir fedakarlığın neticesidir. O hain gecede milletimizin tanklara, uçaklara meydan okuması şehit ve gazilerimizin cesaretinin göstergesidir. Milletimizin cesareti, dirayeti ve mücadelesi topraklarımızda Çanakkale ruhunun hala diri olduğunun en açık şeklidir. Vatan haini FETÖ'nün ölüm kusan silahları karşısında milletimiz canından vazgeçmiş ama vatanına namahrem elinin değmesine izin vermemiştir. Bu millet FETÖ aracılığıyla bu ülkenin hizaya sokulmasına izin vermemiştir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.