3 Bant Bilardoda Ali Topuz 1. oldu

SPOR 01.10.2018 - 18:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2861+ kez okundu.
 

3 Bant Bilardoda Ali Topuz 1. oldu

Bulancak’ta ilk kez düzenlenen üst düzey bilardo şampiyonası finali 30 Eylül Pazar günü yapıldı.
TBF tarafından organize edilen Türkiye 3. Bant Bilardo Şampiyonluğunun etaplarından olan Karadeniz Bölgesi Kupasının, Doğu Karadeniz Bölgesi Kupasının finali Bulancak’ta Diamond Bilardo Cafe’de geniş bir seyirci topluluğunun katılımı ile yapıldı. Giresun, Artvin, Trabzon, Rize, Gümüşhane ve Bayburt ilinden 48 sporcunun mücadele ettiği turnuvada hakemliğini Oral Erol ve Caner Emre Yılmaz’ın yaptığı finalde Rize bölgesinden Ali Topuz ile Bayburt bölgesinden Fikret Saka karşı karşıya geldi. 2 saate yakın süren ve çok çekişmeli geçen final maçında Fikret Saka’yı 40-37 mağlup eden Ali Topuz turnuvayı birinci bitirdi. Final maçından sonra YBF yönetim kurulu üyesi Selahattin Kurbetli yaptığı konuşmada, “Bulancak’ta çok güzle bir ev sahipliği altında çok güzle bir turnuva yaptık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. Turnuva birincisi olan Ali Topuz’a kupası ve madalyasını takdim eden Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Hasan Bulut’ta, “Bulancak olarak bu turnuvayı yaptığımız için mutluyum. Bu salonu turnuva için hazırlayan Gökhan Peker ve Hayri Tomak arkadaşlarımız ile personeline çok teşekkür ederim. Bilardo artık okul sporları içinde yer alacak. Bulancak bu spora da öncülük edecektir” dedi. Turnuvanın 2. kupasını TBF yönetim kurlu üyesi Selahattin Kurbetli takdim etti.  Turnuvada 3. Yavuz Sultan Çepni ve Eşref Dündar oldu. Doğu Karadeniz Bölge Kupasında ilk 16’da yer alan sporcular Karadeniz Bölgesi Finalinde yer alacaklar. Turnuva sonrası bir açıklama yapan TBF Giresun İl Temsilcisi Hayri Tomak’da şunları söyledi: “Bilardo’da Bulancak artık bir marka olma yolunda hızla ilerliyor. Bulancak’ta bilardo sporuna her geçen gün ilgide artıyor. Bulancak gelecek dönemlerde de bilardo söz sahibi olmaya devam edecektir” dedi.              
Bulancak’ta ilk kez düzenlenen üst düzey bilardo şampiyonası finali 30 Eylül Pazar günü yapıldı.

TBF tarafından organize edilen Türkiye 3. Bant Bilardo Şampiyonluğunun etaplarından olan Karadeniz Bölgesi Kupasının, Doğu Karadeniz Bölgesi Kupasının finali Bulancak’ta Diamond Bilardo Cafe’de geniş bir seyirci topluluğunun katılımı ile yapıldı. Giresun, Artvin, Trabzon, Rize, Gümüşhane ve Bayburt ilinden 48 sporcunun mücadele ettiği turnuvada hakemliğini Oral Erol ve Caner Emre Yılmaz’ın yaptığı finalde Rize bölgesinden Ali Topuz ile Bayburt bölgesinden Fikret Saka karşı karşıya geldi.

2 saate yakın süren ve çok çekişmeli geçen final maçında Fikret Saka’yı 40-37 mağlup eden Ali Topuz turnuvayı birinci bitirdi.

Final maçından sonra YBF yönetim kurulu üyesi Selahattin Kurbetli yaptığı konuşmada, “Bulancak’ta çok güzle bir ev sahipliği altında çok güzle bir turnuva yaptık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Turnuva birincisi olan Ali Topuz’a kupası ve madalyasını takdim eden Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Hasan Bulut’ta, “Bulancak olarak bu turnuvayı yaptığımız için mutluyum. Bu salonu turnuva için hazırlayan Gökhan Peker ve Hayri Tomak arkadaşlarımız ile personeline çok teşekkür ederim. Bilardo artık okul sporları içinde yer alacak. Bulancak bu spora da öncülük edecektir” dedi. Turnuvanın 2. kupasını TBF yönetim kurlu üyesi Selahattin Kurbetli takdim etti.  Turnuvada 3. Yavuz Sultan Çepni ve Eşref Dündar oldu. Doğu Karadeniz Bölge Kupasında ilk 16’da yer alan sporcular Karadeniz Bölgesi Finalinde yer alacaklar. Turnuva sonrası bir açıklama yapan TBF Giresun İl Temsilcisi Hayri Tomak’da şunları söyledi: “Bilardo’da Bulancak artık bir marka olma yolunda hızla ilerliyor. Bulancak’ta bilardo sporuna her geçen gün ilgide artıyor. Bulancak gelecek dönemlerde de bilardo söz sahibi olmaya devam edecektir” dedi.          

   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.