Şube Müdürü Seyitoğlu’na veda yemeği

GÜNDEM 05.07.2018 - 16:34, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4939+ kez okundu.
 

Şube Müdürü Seyitoğlu’na veda yemeği

İzmir Narlıdere İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak tayini çıkan Bulancak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nevzat Seyitoğlu’nun onuruna Öğretmenevinde veda yemeği verildi.
Yemekte Konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, 4 yıl Bulancak Anadolu Lisesi müdürlüğü, 4 yıl da İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü olmak üzere ilçemizde 8 yıl görev yapan çalışkan ve eğitime gönül veren bir mesai arkadaşının tayininin başka yere çıkmasının kendisini üzdüğünü, ancak gittiği yerin her yönüyle çok güzel olduğu için sevindiğini belirterek, “Her ayrılık yeni bir başlangıca vesile olur. Bu durum kamu görevlisi olmanın bir gereğidir. Bu ayrılıklar olmasa yeni başlangıçlar dostluklar oluşmaz. Bu bizim için bir farklılık ve zenginliktir 8 yıldır Bulancak’ta görev yapan, dinamik ve başarılı olan Nevzat Seyitoğlu’nun yeni görev yerinde daha nice başarılara imza atacağına inanıyorum. Onunla çalışmak, bizleri memnun etti. Eğitim açısından ilçemizin eğitim altyapısının güçlendirilmesi, yatırım ve eğitim hizmetlerinin planlanması, uygulanması açısından müdürümüzle güzel çalışmalarımız oldu. Bu hizmetlere kaldığımız yerden devam edeceğiz. Güzel uyumlu bir çalışma dönemi geçirdik. Hizmetlerinden dolayı tayini çıkan ilçe milli eğitim şube müdürümüze teşekkür ediyorum. Yolları ve bahtları açık olsun, yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi. Şenel Bulut İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Seyitoğlu’na, ilçedeki hizmetlerinden dolayı teşekkür belgesi verdi ve yeni görevinde başarılar diledi. Yemeği düzenleyenlere ve katılanlara teşekkür eden Bulancak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nevzat Seyitoğlu, “Burada çok güzel günler geçirdik, çok güzel dostluklar kazandık. Sizlerle yaklaşık 8 yıl beraber oldum. Hizmetlerimizi yürütürken tüm kurumlardan destek aldık, onlarla birlikte bu hizmeti yürüttük. Yapamadıklarımız ya da eksiklerimiz varsa o da benimdir. Bugüne kadar istemeyerek birilerini kırdıysam kusuruma bakmasınlar. Benim hiç kimseye bir gönül kırgınlığım yok. Ben herkese hakkımı helal ediyorum, sizlerden de helallik istiyorum” şeklinde konuştu. Verilen yemeğe Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, Şube müdürleri İsmail Sarıgül, Nurgül Tabik, Okul müdürleri, eğitimciler ve çok sayıda davetli katıldı. Nevzat Seyitoğlunun boşalan yerine Çanakcı İlçe Milli Eğitim Şube müdürü aynı zamanda Bulancak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nurgül Tabik’in eşi  Kadir Tabik atandı.    
İzmir Narlıdere İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak tayini çıkan Bulancak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nevzat Seyitoğlu’nun onuruna Öğretmenevinde veda yemeği verildi.

Yemekte Konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, 4 yıl Bulancak Anadolu Lisesi müdürlüğü, 4 yıl da İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü olmak üzere ilçemizde 8 yıl görev yapan çalışkan ve eğitime gönül veren bir mesai arkadaşının tayininin başka yere çıkmasının kendisini üzdüğünü, ancak gittiği yerin her yönüyle çok güzel olduğu için sevindiğini belirterek, “Her ayrılık yeni bir başlangıca vesile olur. Bu durum kamu görevlisi olmanın bir gereğidir. Bu ayrılıklar olmasa yeni başlangıçlar dostluklar oluşmaz. Bu bizim için bir farklılık ve zenginliktir 8 yıldır Bulancak’ta görev yapan, dinamik ve başarılı olan Nevzat Seyitoğlu’nun yeni görev yerinde daha nice başarılara imza atacağına inanıyorum. Onunla çalışmak, bizleri memnun etti. Eğitim açısından ilçemizin eğitim altyapısının güçlendirilmesi, yatırım ve eğitim hizmetlerinin planlanması, uygulanması açısından müdürümüzle güzel çalışmalarımız oldu. Bu hizmetlere kaldığımız yerden devam edeceğiz. Güzel uyumlu bir çalışma dönemi geçirdik. Hizmetlerinden dolayı tayini çıkan ilçe milli eğitim şube müdürümüze teşekkür ediyorum. Yolları ve bahtları açık olsun, yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Şenel Bulut İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Seyitoğlu’na, ilçedeki hizmetlerinden dolayı teşekkür belgesi verdi ve yeni görevinde başarılar diledi.

Yemeği düzenleyenlere ve katılanlara teşekkür eden Bulancak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nevzat Seyitoğlu, “Burada çok güzel günler geçirdik, çok güzel dostluklar kazandık. Sizlerle yaklaşık 8 yıl beraber oldum. Hizmetlerimizi yürütürken tüm kurumlardan destek aldık, onlarla birlikte bu hizmeti yürüttük. Yapamadıklarımız ya da eksiklerimiz varsa o da benimdir. Bugüne kadar istemeyerek birilerini kırdıysam kusuruma bakmasınlar. Benim hiç kimseye bir gönül kırgınlığım yok. Ben herkese hakkımı helal ediyorum, sizlerden de helallik istiyorum” şeklinde konuştu.

Verilen yemeğe Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, Şube müdürleri İsmail Sarıgül, Nurgül Tabik, Okul müdürleri, eğitimciler ve çok sayıda davetli katıldı. Nevzat Seyitoğlunun boşalan yerine Çanakcı İlçe Milli Eğitim Şube müdürü aynı zamanda Bulancak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nurgül Tabik’in eşi  Kadir Tabik atandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.