Öztürk’ten Giresun’a bir müjde daha

GÜNDEM 18.06.2018 - 18:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3749+ kez okundu.
 

Öztürk’ten Giresun’a bir müjde daha

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü tarafından Kültür Han Projesi’nin müjdesini verdi.
Yapım aşamasına gelinen Kültür Han Projesiyle ilgili bilgi veren Milletvekili Öztürk, “Giresun’a sadece yollar, tüneller, yapmıyoruz, şehirlerdeki kültürel faaliyetler için nitelikli mekanların arttırılmasında da çalışmalar yürütüyoruz” dedi. Öztürk; “İl merkezlerimizde büyük, fonksiyonel bir projemizi daha hayata geçirmek üzereyiz. Uzun zamandır yaptığımız çalışmaların son aşaması olan inşaat aşamasına gelindi. Projemiz kapsamında şehrimize yaklaşık bin kişilik tiyatro, konser gibi etkinlikleri gerçekleştirebilecek ve bunun yanı sıra yaklaşık 200 kişilik fuaye alanları,  sergi salonu ve yaklaşık 100 bin kitaplık modern bir kütüphane, kapalı bir otopark ile ticarethanelerin bulunacağı Kültür Han projesi tamamlanmış ve inşaat aşamasına gelmiştir” diye konuştu. 
AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü tarafından Kültür Han Projesi’nin müjdesini verdi.

Yapım aşamasına gelinen Kültür Han Projesiyle ilgili bilgi veren Milletvekili Öztürk, “Giresun’a sadece yollar, tüneller, yapmıyoruz, şehirlerdeki kültürel faaliyetler için nitelikli mekanların arttırılmasında da çalışmalar yürütüyoruz” dedi.

Öztürk; “İl merkezlerimizde büyük, fonksiyonel bir projemizi daha hayata geçirmek üzereyiz. Uzun zamandır yaptığımız çalışmaların son aşaması olan inşaat aşamasına gelindi. Projemiz kapsamında şehrimize yaklaşık bin kişilik tiyatro, konser gibi etkinlikleri gerçekleştirebilecek ve bunun yanı sıra yaklaşık 200 kişilik fuaye alanları,  sergi salonu ve yaklaşık 100 bin kitaplık modern bir kütüphane, kapalı bir otopark ile ticarethanelerin bulunacağı Kültür Han projesi tamamlanmış ve inşaat aşamasına gelmiştir” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.