BİZ HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

GÜNDEM 18.01.2018 - 17:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4374+ kez okundu.
 

BİZ HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Pazar günü yapılacak Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinin 59. Olağan Genel Kurulunda mevcut yönetim yeniden görev almayı bekliyor.
Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinin 59. Olağan Genel Kurul Toplantısı Pazar günü saat 10.30'da Bulancak Doğa Piknik'te delegelerin katılımı ile yapılacak. Mevcut Başkan Murat Cürgül, Başkan vekili Ali Yıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri Asım Karabaş, Ahmet Koç ve Orhan Bilgiç'in yeniden aday olarak girdiği seçimlerde Mustafa Aydın'da seçime liste çıkarmaya hazırlanıyor. Pazar günü yapılacak olan seçimlerin oda seçimleri ile karıştırıldığını ve üyelerin aklının bulandırılmak istendiğini kaydeden Mevcut Başkan Murat Cürgül, "Pazar günü yapılacak olan seçimler Esnaf Sanatkarlar Kredi Kooperatifinin seçimleridir. Üyelerimiz oylarını kullanarak yeni yönetimlerini seçeceklerdir. Bazı çevreler seçimleri karıştırmak için bilgi sahibi olmadıklarını konuda yorum yapıyorlar. Bizler yönetim olarak kooperatifimize başvuru yapan ve yeterli şartları taşıyan bütün esnaf ve sanatkarlarımıza kooperatifin kredi imkanlarından faydalandırıyoruz. Bu zamana kadar esnafın her zaman yanında olan bu kurum hiç bir şekilde siyasete bulaşmamıştır. Partizanlık ya da herhangi bir adam kayırma bu kurumda meydana gelmemiştir. Yönetim olarak buna asla müsaade etmedik. Bundan sonrada bu kuruma siyasetin karışmaması için elimizden geleni yapacağız. Pazar günü gerçekleşecek olan seçimimizde delegelerimize sonuna kadar güveniyoruz. Bu yönetim her ne şart altında olursa olsun, her zaman esnafına sahip çıkmıştır. İnsanları kışkırtmaya çalışanlara kooperatifimizin ortakları kesinlikle fırsat vermeyecektir. Bizler devletimizin kooperatifimize verdiği yetki ile esnafımızın kalkınması için her zaman elimizden geleni yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi. Başkan Cürgül öte yandan bu seçimin oda seçimi ile karıştırılmaması gerektiğini de vurgulayarak, "Bu seçim kooperatifimizden kredi kullanan üyelerin seçimidir. Oda ile Kooperatifin bir bağlantısı yoktur" diye konuştu.
Pazar günü yapılacak Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinin 59. Olağan Genel Kurulunda mevcut yönetim yeniden görev almayı bekliyor.

Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinin 59. Olağan Genel Kurul Toplantısı Pazar günü saat 10.30'da Bulancak Doğa Piknik'te delegelerin katılımı ile yapılacak. Mevcut Başkan Murat Cürgül, Başkan vekili Ali Yıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri Asım Karabaş, Ahmet Koç ve Orhan Bilgiç'in yeniden aday olarak girdiği seçimlerde Mustafa Aydın'da seçime liste çıkarmaya hazırlanıyor.

Pazar günü yapılacak olan seçimlerin oda seçimleri ile karıştırıldığını ve üyelerin aklının bulandırılmak istendiğini kaydeden Mevcut Başkan Murat Cürgül, "Pazar günü yapılacak olan seçimler Esnaf Sanatkarlar Kredi Kooperatifinin seçimleridir. Üyelerimiz oylarını kullanarak yeni yönetimlerini seçeceklerdir. Bazı çevreler seçimleri karıştırmak için bilgi sahibi olmadıklarını konuda yorum yapıyorlar. Bizler yönetim olarak kooperatifimize başvuru yapan ve yeterli şartları taşıyan bütün esnaf ve sanatkarlarımıza kooperatifin kredi imkanlarından faydalandırıyoruz. Bu zamana kadar esnafın her zaman yanında olan bu kurum hiç bir şekilde siyasete bulaşmamıştır. Partizanlık ya da herhangi bir adam kayırma bu kurumda meydana gelmemiştir. Yönetim olarak buna asla müsaade etmedik. Bundan sonrada bu kuruma siyasetin karışmaması için elimizden geleni yapacağız. Pazar günü gerçekleşecek olan seçimimizde delegelerimize sonuna kadar güveniyoruz. Bu yönetim her ne şart altında olursa olsun, her zaman esnafına sahip çıkmıştır. İnsanları kışkırtmaya çalışanlara kooperatifimizin ortakları kesinlikle fırsat vermeyecektir. Bizler devletimizin kooperatifimize verdiği yetki ile esnafımızın kalkınması için her zaman elimizden geleni yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Başkan Cürgül öte yandan bu seçimin oda seçimi ile karıştırılmaması gerektiğini de vurgulayarak, "Bu seçim kooperatifimizden kredi kullanan üyelerin seçimidir. Oda ile Kooperatifin bir bağlantısı yoktur" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.