Sarayburnu Camii'nde yepyeni proje

GÜNDEM 23.01.2017 - 17:23, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2737+ kez okundu.
 

Sarayburnu Camii'nde yepyeni proje

Sarayburnu Camii Dernek Başkanı Yusuf Ziya Sipahi ve Yönetim kurulu üyeleri ve Bulancak İmam Hatip Lisesi Pansiyon öğrencilerinin katılımı ile,...
...'Gençler Sarayburnu Camiinde buluşuyor, soydaşlarıyla tanışıyor' projesi  kabul gördükten sonra tanıtımı için Bulancak Sarayburnu'nda yemekte bir araya gelindi. Dernek Başkanı  Yusuf Ziya Sipahi, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bir projeye daha Bismillahirrahmanirrahim dedik. 'Gençler Sarayburnu Camiinde buluşuyor, Soydaşlarıyla tanışıyor' isimli proje  tanıtım toplantısıyla başlamış oldu. İçişleri Bakanlığı-Dernekler Müdürlüğünün finanse ettiği Projenin sahibi Sarayburnu Derneği.  Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyon öğrencilerinin katılımıyla yürütülecek projeyle; Sarayburnu Camii ile gençleri buluşturmak, milli ve manevi değerleri tanımak ve gençlerin ahlaki gelişime katkı sağlamak hedeflenmektedir" dedi.Proje tanıtımına İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Sarayburnu Camii Dernek Başkanı Yusuf Ziya Sipahi, İmam Hatip Lisesi Müdürü Yunis Aydın, Proje Koordinatörü Emekli Öğr. Mutafa Oral ve imam Hatip Lisesi öğrencileri katıldı. 
Sarayburnu Camii Dernek Başkanı Yusuf Ziya Sipahi ve Yönetim kurulu üyeleri ve Bulancak İmam Hatip Lisesi Pansiyon öğrencilerinin katılımı ile,...
...'Gençler Sarayburnu Camiinde buluşuyor, soydaşlarıyla tanışıyor' projesi  kabul gördükten sonra tanıtımı için Bulancak Sarayburnu'nda yemekte bir araya gelindi. Dernek Başkanı  Yusuf Ziya Sipahi, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bir projeye daha Bismillahirrahmanirrahim dedik. 'Gençler Sarayburnu Camiinde buluşuyor, Soydaşlarıyla tanışıyor' isimli proje  tanıtım toplantısıyla başlamış oldu. İçişleri Bakanlığı-Dernekler Müdürlüğünün finanse ettiği Projenin sahibi Sarayburnu Derneği.  Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyon öğrencilerinin katılımıyla yürütülecek projeyle; Sarayburnu Camii ile gençleri buluşturmak, milli ve manevi değerleri tanımak ve gençlerin ahlaki gelişime katkı sağlamak hedeflenmektedir" dedi.
Proje tanıtımına İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Sarayburnu Camii Dernek Başkanı Yusuf Ziya Sipahi, İmam Hatip Lisesi Müdürü Yunis Aydın, Proje Koordinatörü Emekli Öğr. Mutafa Oral ve imam Hatip Lisesi öğrencileri katıldı. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.