Vatan şehitleri ve aileleri başımızın tacı

GÜNDEM 08.06.2024 - 09:42, Güncelleme: 08.06.2024 - 09:42 1504+ kez okundu.
 

Vatan şehitleri ve aileleri başımızın tacı

Türk Milleti vatanı uğruna canlarını seve seve feda eden kahraman şehitlerini ve şehit ailelerini asla unutmuyor.
Manisa’ya atandığı günden bu yana vatan şehitlerinin ailelerini ziyaret ederek onların gönüllerini alan sorunlarını paylaşan,  İl  Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve eşi Polis Eşleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Nuray Aktaş, Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Dursun ile birlikte, 08.04.1979 tarihinde Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teröristlerce yapılan saldırı sonucu Şehit olan Çarşı ve Mahalle Bekçisi Ali Karakuzu'nun eşi Serpil Karakuzu'yu ikametinde ziyaret edip her daim yanlarında olduklarını ifade ettiler. Kendilerinin ziyarete gelen Aktaş ailesi ile ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Dursun’a teşekkür eden Şehit Bekçinin eşi Serpil Karakuzu, devletin yanlarında olmasından her daim memnun kaldıklarını söyledi.    
Türk Milleti vatanı uğruna canlarını seve seve feda eden kahraman şehitlerini ve şehit ailelerini asla unutmuyor.

Manisa’ya atandığı günden bu yana vatan şehitlerinin ailelerini ziyaret ederek onların gönüllerini alan sorunlarını paylaşan,  İl  Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve eşi Polis Eşleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Nuray Aktaş, Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Dursun ile birlikte, 08.04.1979 tarihinde Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teröristlerce yapılan saldırı sonucu Şehit olan Çarşı ve Mahalle Bekçisi Ali Karakuzu'nun eşi Serpil Karakuzu'yu ikametinde ziyaret edip her daim yanlarında olduklarını ifade ettiler.

Kendilerinin ziyarete gelen Aktaş ailesi ile ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Dursun’a teşekkür eden Şehit Bekçinin eşi Serpil Karakuzu, devletin yanlarında olmasından her daim memnun kaldıklarını söyledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.