Kadayıfçım yaza hazır
Kadayıfçım yaza hazır
Bundan 11 yıl önce Karadeniz Sahil Yolu üzerinde Giresun Bulancak'ta ‘Yiyen Bağımlı Olur’ sloganı ile yola çıkan genç girişimci Kadayıfçım Ömer Özdemir, eşi ve çalışanı ile yaza hazır olduklarını söyledi.
Tamamen doğal ürünlerle glikoz şurubu kullanmadan ürettiği tatlılarına Türkiye’den yoğun talep olduğunu ifade eden Ömer Özdemir, “ Kadayıf reyonumuzun en değerli parçası olan siz değerli müşterimizin hoşnut olabilmesi için dünya standartlarında modern uygulamaları getirmekten çekinmiyoruz. Artık yaz geldi bizde yaza hazırız. Yeniliklere açık bir şekilde performans gösteren çalışanlarımız sayesinde en yeni teknolojiler bile oldukça kısa bir süre içerisinde hayat buluyor. Tüm bu kalite uygulamaları gerçekleştirirken kadayıfımızın değil Karadeniz'e Türkiye hatta Dünyaya ulaşabilmesi için çaba gösteriyoruz. Geleneksel değerlerimizi ötelemeden yolumuza devam ediyoruz. Bugünkü sorumluluğumuzun bilincinde olarak sürekli daha iyiyi daha güzeli ve daha kaliteyi arıyoruz. Kadayıf, Karadeniz bölgesinin gizli lezzeti olarak sofralarda yerini alırken, aynı zamanda bu 11 yıl içinde Almanya, Hollanda, İngiltere, Amerika mutfağında da büyük bir beğeni almıştır. Siz de kadayıfımızın benzersiz lezzetini keşfetmek istiyorsanız buyurun Bulancak sahildeki Kadayıfçıma” dedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.