Özdemir Karadeniz seçim turuna başladı!

SİYASET 20.02.2024 - 13:31, Güncelleme: 20.02.2024 - 13:39 3835+ kez okundu.
 

Özdemir Karadeniz seçim turuna başladı!

Seçimler yaklaşırken, Bulancak Belediye Başkanı adayları sahaya inerek kampanyalarını sürdürüyor.
Bulancak’tan Bağımsız Belediye Başkan Adayı olarak 31 Mart Yerel Seçimlerine katılan Özdemir Karadeniz, esnaf gezisi yaptı. Eski Cezaevi Mevkii’nde kendisini destekleyen kalabalık bir gurupla esnafları gezerek, hayırlı işler dileyen Karadeniz, tüm esnafları tek tek dolaşarak bol kazançlar diledi. Özdemir Karadeniz, “Seçim serüvenimiz zor şartlar altında geçse de tüm esnafımızı tek tek dolaşıp, gönülleri kazanmaya devam edeceğim. Bağımsız bir aday olarak, ben de sizlerden destek istiyorum. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını anlamak ve çözüm üretmek için elimden geleni yapacağım. Oyunuzu bana vererek, birlikte daha iyi bir gelecek inşa edebiliriz” dedi.
Seçimler yaklaşırken, Bulancak Belediye Başkanı adayları sahaya inerek kampanyalarını sürdürüyor.

Bulancak’tan Bağımsız Belediye Başkan Adayı olarak 31 Mart Yerel Seçimlerine katılan Özdemir Karadeniz, esnaf gezisi yaptı.

Eski Cezaevi Mevkii’nde kendisini destekleyen kalabalık bir gurupla esnafları gezerek, hayırlı işler dileyen Karadeniz, tüm esnafları tek tek dolaşarak bol kazançlar diledi.

Özdemir Karadeniz, “Seçim serüvenimiz zor şartlar altında geçse de tüm esnafımızı tek tek dolaşıp, gönülleri kazanmaya devam edeceğim. Bağımsız bir aday olarak, ben de sizlerden destek istiyorum. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını anlamak ve çözüm üretmek için elimden geleni yapacağım. Oyunuzu bana vererek, birlikte daha iyi bir gelecek inşa edebiliriz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.