İlk romanını kitapseverlere hediye etti

KÜLTÜR 14.06.2021 - 16:41, Güncelleme: 14.06.2021 - 16:41 3122+ kez okundu.
 

İlk romanını kitapseverlere hediye etti

Pirazizli iş adamı İstanbul levent ve Etiler’de Lazer Optik işletmecisi aynı zamanda Kitapseverler kulübü üyesi yazdığı ilk kitap olan ‘36. Makam Muhteşem Varlıklar’ isimli romanını Bulancak Kitapseverler üyelerine Emekli öğretmen Erol Küçük’ün aracılığıyla iletti.
Kahraman Keleş yazmış olduğu kitapla ilgili; “36. Makamın temsilcisi Pirazizlinin köy yaşamından üniversite eğitimi için gittiği İstanbul’da gezdiği her semt aynı zamanda içsel yolculuğuna kapılar açıyor. Üstelik bir takım gizemli fizik ötesi olaylar, sırları barındıran görevler, gölgeden olayların arkasındaki hikmetli hadiseleri gün ışığına çıkarırken sevgi, merhamet, aşk, şefkat gibi tüm ruhsal güzellikler ve bunların karşısındaki tüm beşeri uçurumlar iç içe yaşantılar olarak bizi de içine alıyor. Bazen toplumun ‘deli’ olarak nitelendirdiği kişilerin ulaşılabilecek en yüce makamlardan birinin temsilcisi olabileceği de alınabilecek derslerden birisi. Üstelik toplumda saygın bir konumda olsalar da birbirleriyle uyumsuz, hatta çelişen şizofrenik iki zıt kişiliğe sahip bazı bilim insanları ise, içsel olarak ahlaken uygun bulmadığı yönde bilimi geliştirirken dış dünyada gücün kontrolsüzlüğüne yol açmaktadır” dedi.   Haber: Erol Küçük
Pirazizli iş adamı İstanbul levent ve Etiler’de Lazer Optik işletmecisi aynı zamanda Kitapseverler kulübü üyesi yazdığı ilk kitap olan ‘36. Makam Muhteşem Varlıklar’ isimli romanını Bulancak Kitapseverler üyelerine Emekli öğretmen Erol Küçük’ün aracılığıyla iletti.

Kahraman Keleş yazmış olduğu kitapla ilgili; “36. Makamın temsilcisi Pirazizlinin köy yaşamından üniversite eğitimi için gittiği İstanbul’da gezdiği her semt aynı zamanda içsel yolculuğuna kapılar açıyor. Üstelik bir takım gizemli fizik ötesi olaylar, sırları barındıran görevler, gölgeden olayların arkasındaki hikmetli hadiseleri gün ışığına çıkarırken sevgi, merhamet, aşk, şefkat gibi tüm ruhsal güzellikler ve bunların karşısındaki tüm beşeri uçurumlar iç içe yaşantılar olarak bizi de içine alıyor. Bazen toplumun ‘deli’ olarak nitelendirdiği kişilerin ulaşılabilecek en yüce makamlardan birinin temsilcisi olabileceği de alınabilecek derslerden birisi. Üstelik toplumda saygın bir konumda olsalar da birbirleriyle uyumsuz, hatta çelişen şizofrenik iki zıt kişiliğe sahip bazı bilim insanları ise, içsel olarak ahlaken uygun bulmadığı yönde bilimi geliştirirken dış dünyada gücün kontrolsüzlüğüne yol açmaktadır” dedi.

 

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.