İLK PUANLA TANIŞTIK

SPOR 19.09.2021 - 16:34, Güncelleme: 19.09.2021 - 16:34 2523+ kez okundu.
 

İLK PUANLA TANIŞTIK

Süper Lig'de 5. hafta mücadelesinde Hakan Keleş'in takımı Giresunspor ile İlhan Palut'un çalıştırdığı Konyaspor Çonatakspor Kompleksinde kozlarını paylaştı.
Çotanak Stadı'nda oynanan karşılaşma 0-0 eşitlikle sona erdi. Giresunspor'un büyük üstünlüğüyle geçen maçta Konyaspor kalecisi Ibrahim Sehic, 3 pozisyonda gole izin vermezken yeşil beyazlı futbolcular isabetsiz şutlarıyla taraftarlarını isyan ettirdi. İlk dört haftada gol ile tanışamayan çotanakların gol hasreti sürerken karşılaşma sonunda tribünlerden istifa sesleri yükseldi. Konuk ekip Konyaspor karşılaşmayı isabetli şut atamadan tamamladı. Alınan bu sonucun ardından Giresunspor ligdeki ilk puanını alırken, Konyaspor yenilmezlik serisini devam ettirdi ve 11 puana yükseldi. Ligin bir sonraki maçında Giresunspor, Fenerbahçe deplasmanına giderken, Konyaspor ise sahasında Trabzonspor'u ağırlayacak.  
Süper Lig'de 5. hafta mücadelesinde Hakan Keleş'in takımı Giresunspor ile İlhan Palut'un çalıştırdığı Konyaspor Çonatakspor Kompleksinde kozlarını paylaştı.

Çotanak Stadı'nda oynanan karşılaşma 0-0 eşitlikle sona erdi.

Giresunspor'un büyük üstünlüğüyle geçen maçta Konyaspor kalecisi Ibrahim Sehic, 3 pozisyonda gole izin vermezken yeşil beyazlı futbolcular isabetsiz şutlarıyla taraftarlarını isyan ettirdi. İlk dört haftada gol ile tanışamayan çotanakların gol hasreti sürerken karşılaşma sonunda tribünlerden istifa sesleri yükseldi. Konuk ekip Konyaspor karşılaşmayı isabetli şut atamadan tamamladı.

Alınan bu sonucun ardından Giresunspor ligdeki ilk puanını alırken, Konyaspor yenilmezlik serisini devam ettirdi ve 11 puana yükseldi.

Ligin bir sonraki maçında Giresunspor, Fenerbahçe deplasmanına giderken, Konyaspor ise sahasında Trabzonspor'u ağırlayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.