İhsaniyespor Bulancak Şöförler Odasını Ziyaret Etti

YAŞAM 15.04.2022 - 09:29, Güncelleme: 15.04.2022 - 09:29 3224+ kez okundu.
 

İhsaniyespor Bulancak Şöförler Odasını Ziyaret Etti

Bulancak İhsaniyespor Kulübü ‘’ Önemli olan insanı kaybetmemek’’ adı altında yaptığı ziyaretlere Bulancak Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığını ziyaret etti.
       Bulancak İhsaniyespor yönetimi kurulduğu günden beri hem işadamı hem Bulancak şöförler odası başkanı olarak zor zamanlarında yanlarında olan Sn. Mustafa Aydın’a ‘’ Bulancak gençliğine ve spora verdiğiniz önemden dolayı kulübümüze yaptığınız maddi manevi bütün yardımlar için teşekkür ederiz. ‘’ yazılı plaketi hediye ettiler.       Bu ziyarete Bulancak İhsaniyespor olarak Başkan Mücahit Kabakcı, futbol takımı teknik sorumlusu Esirettin Zehir, Futbol adamları Mehmet Tomak ve Salim Tamcı hocalar katıldılar. Sn. Mustafa Aydın’a her zaman bizlerin ve Bulancak gençliğinin yanında olduğu için teşekkür ederiz dediler.
Bulancak İhsaniyespor Kulübü ‘’ Önemli olan insanı kaybetmemek’’ adı altında yaptığı ziyaretlere Bulancak Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığını ziyaret etti.

       Bulancak İhsaniyespor yönetimi kurulduğu günden beri hem işadamı hem Bulancak şöförler odası başkanı olarak zor zamanlarında yanlarında olan Sn. Mustafa Aydın’a ‘’ Bulancak gençliğine ve spora verdiğiniz önemden dolayı kulübümüze yaptığınız maddi manevi bütün yardımlar için teşekkür ederiz. ‘’ yazılı plaketi hediye ettiler.

      Bu ziyarete Bulancak İhsaniyespor olarak Başkan Mücahit Kabakcı, futbol takımı teknik sorumlusu Esirettin Zehir, Futbol adamları Mehmet Tomak ve Salim Tamcı hocalar katıldılar. Sn. Mustafa Aydın’a her zaman bizlerin ve Bulancak gençliğinin yanında olduğu için teşekkür ederiz dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.