Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
03 Ağustos 2023 - 17:16

İhsaniye’nin en genç muhtar adayı

Bulancak’ın en büyük mahallesi olan İhsaniye Mahallesinin en genç muhtar adayı Erdi Azgı, Muhtar adalığını açıkladı.

0 Okunma 0 Paylaşım
İhsaniye’nin en genç muhtar adayı

30 yaşındaki Bulancak’ın genç esnaflarından ERD Garage sahibi Erdi Azgı, 31 Mart 2024 seçimlerinde gerçekleşecek Mahalli İdareler seçimlerinde doğup büyüdüğü mahalleden Muhtar Adayı olduğunu söyledi.

Gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile görüşen Muhtar Adayı Erdi Azgı, muhtarlık görevinin önemli bir görev olduğunu ve mahallesine hizmet etmek istediğini ifade etti.

İhsaniye Mahallesinin en genç Muhtar Adayı Azgı, “Bu görev bir bayrak yarışıdır. Bu zamana kadar mahallemize hizmet eden tüm muhtar ve azalarımıza teşekkür ediyoruz. Yapılacak seçimlerde mahallemizin sorunlarına çözüm üretmek, gençlerimizle istişare yaparak mahallemize ve ilçemize katkı sağlamak istiyorum. Azalarımızla birlikte kısa süre sonra mahalle sakinlerimize ziyaretlerimize başlayacağız. Tüm İhsaniye Mahallesi sakinlerinin desteğini bekliyorum” dedi.

 

Mersin /Merkez
#Giresun #muhtar #aday #genç

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!