İbrahim İlyasoğlu başkan oldu
Giresun Kültür Sanat ve Turizm Derneği Olağan Genel Kurulu yapıldı. Divan Başkanlığı' nı Veysel Akalın, Başkan Yardımcılığı'nı Cevat Tubadan ve Yazmanlığı da Mustafa İlyasoğlu 'nun yaptığı genel kurulda, mevcut Başkan Ayşe Kezban Karaçam yeniden aday olmazken, İbrahim İlyasoğlu başkanlığa getirildi.
Ayşe Kezban Karaçam, Ayhan Kara, Veysel Akalın, Merve Yıldırım, Şükrü Ordu ve Yusuf Toptaş yönetim kurulu üyeliklerine seçildiler.
Yedek üyelikler ise, Yusuf Velioğlu, Cevat Tubadan, Gürkan Tanrıverdi, Esad Kurt, Fatma Yılmaz Ertürk, Turgut İlyasoğlu ve Kenan Cebeci den oluştu.
Genel kurulda, Aynur Yahşi, Erol Turan ve Hilal Mutlu Karaibrahim denetim kurulu asil, Şeref Başkan, Yılmaz Civelek ve Ali Ayhan ise yedek üyeliklere getirildiler.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







