Hukuka uygun müsabaka!

SPOR 24.05.2022 - 09:51, Güncelleme: 24.05.2022 - 09:51 5258+ kez okundu.
 

Hukuka uygun müsabaka!

Giresun Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği futbol turnuvasına katılan Bulancak Devlet Hastanesi futbol takımı, Bulancak Adliyesi ile karşılaştığı ilk maçı son ana kadar önde götürdü.
BDH takımı birde penaltı kaçırarak maçı 3-3 berabere tamamladı. Kazananın olmadığı, ancak dostluk ve centilmenliğin kazandığı bir skor ile maç sona erdi. BDH Kaptanı Olgun Işıkdemir ve takım koçu Emrullah Üstüner bundan sonraki müsabakalarda da takılarının centilmence ve hırsla mücadelesine devam edeceklerini söylediler. Takım kaptanı Olgun Işıkdemir turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dileyerek bu güzel organizasyonu tertip edip, emeği geçen herkese, ayrıca takımlarının oluşumundan bugüne kadar ki geçen sürede her türlü desteklerini kendilerinden esirgemeyen Fatih Yıldırım, Şenol Yıldırım'a ve tüm takım arkadaşlarına teşekkür etti.
Giresun Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği futbol turnuvasına katılan Bulancak Devlet Hastanesi futbol takımı, Bulancak Adliyesi ile karşılaştığı ilk maçı son ana kadar önde götürdü.

BDH takımı birde penaltı kaçırarak maçı 3-3 berabere tamamladı. Kazananın olmadığı, ancak dostluk ve centilmenliğin kazandığı bir skor ile maç sona erdi.

BDH Kaptanı Olgun Işıkdemir ve takım koçu Emrullah Üstüner bundan sonraki müsabakalarda da takılarının centilmence ve hırsla mücadelesine devam edeceklerini söylediler.

Takım kaptanı Olgun Işıkdemir turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dileyerek bu güzel organizasyonu tertip edip, emeği geçen herkese, ayrıca takımlarının oluşumundan bugüne kadar ki geçen sürede her türlü desteklerini kendilerinden esirgemeyen Fatih Yıldırım, Şenol Yıldırım'a ve tüm takım arkadaşlarına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.