Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
29 Mayıs 2024 - 13:45

'Her şey Giresun için'

Başkan Köse ziyaretlerini tamamladı

0 Okunma 0 Paylaşım
'Her şey Giresun için'

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse İstanbul ve Ankara’da gerçekleştirdiği ziyaretlerini tamamlayarak Giresun’a döndü.

Köse, ziyaretleri kapsamında son olarak; Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikcioğlu, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Devlet Eski Bakanı Burhan Kara, Giresun İş İnsanları ve Bürokratları Derneği Genel Başkanı Kemal Tokmak ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

Yapılan ziyaretlerde belediyecilik, belediyeler arasındaki iş birliği ve Giresun üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Bilindiği üzere Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş başta olmak üzere bir hafta boyunca İstanbul ve Ankara’da belediye başkanları, iş insanları, dernek ve STK’lara bir dizi ziyaretler gerçekleştirmişti.

Yapılan bu ziyaretler, yerel yönetimler arasındaki iletişimi güçlendirmek ve ortak çözümler bulmak adına önemli bir adımdır olarak değerlendiriliyor.

#Giresun #Fuat Köse #Belediye Baikanı #Ankara #İstanbul #Hüseyin Can Güner #Erdal Beşikcioğlu #Etimesgut

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!