Hemşehrimizden Sat Komandolarına destek aracı

YAŞAM 27.06.2022 - 16:59, Güncelleme: 27.06.2022 - 16:59 2966+ kez okundu.
 

Hemşehrimizden Sat Komandolarına destek aracı

Almanya’da yaşayan Bulancak’lı çılgın Türk’den Türk Sat Komandolarına saldırı aracı,
Almanya’da 43 yıldan beri yaşayan çalışan hemşehrimiz Birol Uğurlu (53 yaşında  Evli ve 3 çocuk babası) Aslen Bulancak Bostanlı köyünden olan asıl mesleği torna tesviye  olan hemşehrimiz Duisburg Üniversitesinin Proje yarışmasına katıldı. Projesi 500 Proje içinden Seçilen TDK-28 adlı projesi yani Türk Deniz Kuvvetleri 28 Türk Sat Komandolarına Saldırı ve Destek aracının ismini rahmetli oğlu Ertuğrul ismini verdi. Gazetemize yaptığı açıklamada;  ‘’Almanyada 35 yıllık makine ve ekipman üretiminde tecrübem var. Birçok önemli askeri ve sivil projede üretimde bulundum. Kendimi hep geliştirdim. Üç yıl Maden Teknik Okulunda okudum bir yıl Duisburg Üniversitesinde öğrenim gördüm. Leopard Tanklarına Parça Ürettim. Türk Sat gönderen roketin yakıt tankı üretiminde nulundum. Projelerimi Ankara’da Savunma Sanayi Müsteşarlığına sundum. Projem aracım Ertuğrul 28 radara görünmeme özelliklidir. Karda buzda karada deniz ve derelerde gitme özelliklidir. Boyu 6.5 metre genişlik 2.5 metre yükseklik 3.0 metredir. Dört tane askeri tam teçhizatlarıyla birlikte 500 kilometrelik Bir uzaklığa götürme kabiliyetindedir. Aracım özel bir malzemeyle kaplıdır bu malzeme ve stealth dizayn radara görünmemesini sağlamaktadır. Karada gidebilmesi içinde hidrolik açılır tekerleri bulunmaktadır. Giresun ikinci Organize Sanayi Bölgesinden Arsa istememe rağmen arsa verilmedi. Bu askeri projemin bölgemize ve Türkiye’mize çok büyük katkılar sağlayacağından eminim. Sayın Bulancak Belediye Başkanımdan, Sayın Valimde, Sayın Kaymakamımdan, Sayın Sanayi ve Ticaret Başkanımdan desteklerini rica ederim’’ dedi. Haber: Erol Küçük    
Almanya’da yaşayan Bulancak’lı çılgın Türk’den Türk Sat Komandolarına saldırı aracı,

Almanya’da 43 yıldan beri yaşayan çalışan hemşehrimiz Birol Uğurlu (53 yaşında  Evli ve 3 çocuk babası)

Aslen Bulancak Bostanlı köyünden olan asıl mesleği torna tesviye  olan hemşehrimiz Duisburg Üniversitesinin Proje yarışmasına katıldı. Projesi 500 Proje içinden Seçilen TDK-28 adlı projesi yani Türk Deniz Kuvvetleri 28 Türk Sat Komandolarına Saldırı ve Destek aracının ismini rahmetli oğlu Ertuğrul ismini verdi.
Gazetemize yaptığı açıklamada;  ‘’Almanyada 35 yıllık makine ve ekipman üretiminde tecrübem var.
Birçok önemli askeri ve sivil projede üretimde bulundum. Kendimi hep geliştirdim. Üç yıl Maden Teknik Okulunda okudum bir yıl Duisburg Üniversitesinde öğrenim gördüm.
Leopard Tanklarına Parça Ürettim. Türk Sat gönderen roketin yakıt tankı üretiminde nulundum.
Projelerimi Ankara’da Savunma Sanayi Müsteşarlığına sundum. Projem aracım Ertuğrul 28 radara görünmeme özelliklidir. Karda buzda karada deniz ve derelerde gitme özelliklidir. Boyu 6.5 metre genişlik 2.5 metre yükseklik 3.0 metredir.
Dört tane askeri tam teçhizatlarıyla birlikte 500 kilometrelik Bir uzaklığa götürme kabiliyetindedir.
Aracım özel bir malzemeyle kaplıdır bu malzeme ve stealth dizayn radara görünmemesini sağlamaktadır. Karada gidebilmesi içinde hidrolik açılır tekerleri bulunmaktadır.
Giresun ikinci Organize Sanayi Bölgesinden Arsa istememe rağmen arsa verilmedi.
Bu askeri projemin bölgemize ve Türkiye’mize çok büyük katkılar sağlayacağından eminim.
Sayın Bulancak Belediye Başkanımdan, Sayın Valimde, Sayın Kaymakamımdan, Sayın Sanayi ve Ticaret Başkanımdan desteklerini rica ederim’’ dedi.

Haber: Erol Küçük

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.