Hem muhtarlık hem emlak ofisi açıldı

EKONOMİ 26.05.2022 - 18:01, Güncelleme: 26.05.2022 - 18:01 6479+ kez okundu.
 

Hem muhtarlık hem emlak ofisi açıldı

İhsaniye Mahallesi Muhtarı Engin Güner, muhtarlık hizmetlerine yeni açtığı Vavien Emlak ofisinde devam edecek
Bulancak İhsaniye Mahallesi Muhtarı Engin Güner muhtarlık ofisini kardeşleri Ergün ve Ersin Güner ile birlikte açtığı Vavien Emlak Gayrimenkül, Dekorasyon ve Galeri ofisine taşıdı. İhsaniye Mahallesi 15 Temmuz Caddesi Yapı Kredi Bankası karşısında açtıkları hem muhtarlık hemde emlak ofisinde mahalle halkı ve müşterilerine hizmet verecek olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden İhsaniye Mahallesi Muhtarı Engin Güner, "Yeni muhtarlık ofisimizde mahalle halkımıza hizmet vermekten mutluluk duyuyorum. Aynı zamanda kardeşlerimizle birlikte burada gayrimenkül ve oto alım satımı ile baba mesleği olan dekorasyon işlerimizle de müşterilerimize hizmet vereceğiz" dedi.
İhsaniye Mahallesi Muhtarı Engin Güner, muhtarlık hizmetlerine yeni açtığı Vavien Emlak ofisinde devam edecek

Bulancak İhsaniye Mahallesi Muhtarı Engin Güner muhtarlık ofisini kardeşleri Ergün ve Ersin Güner ile birlikte açtığı Vavien Emlak Gayrimenkül, Dekorasyon ve Galeri ofisine taşıdı.

İhsaniye Mahallesi 15 Temmuz Caddesi Yapı Kredi Bankası karşısında açtıkları hem muhtarlık hemde emlak ofisinde mahalle halkı ve müşterilerine hizmet verecek olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden İhsaniye Mahallesi Muhtarı Engin Güner, "Yeni muhtarlık ofisimizde mahalle halkımıza hizmet vermekten mutluluk duyuyorum. Aynı zamanda kardeşlerimizle birlikte burada gayrimenkül ve oto alım satımı ile baba mesleği olan dekorasyon işlerimizle de müşterilerimize hizmet vereceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.