Havza'da zabıta ekiplerinden bayram şekeri denetimi
SAMSUN (AA) - Havza Belediyesi zabıta ekipleri, Ramazan Bayramı öncesinde talebi artan şeker ve çikolata satışı yapan iş yerlerine yönelik denetim gerçekleştirdi.
Denetimlerde sağlıksız ürünlerin satışının engellenmesine yönelik çalışma yapıldı. Ekipler, ürünlerin ambalajlanması, ambalajlı şekerlerin gramajı ve son kullanma tarihini kontrol etti.
Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadığını dile getirerek, "Halkımızın sağlığını korumak amacıyla ilçe genelinde tezgah ve iş yerlerinde denetimleri düzenli olarak gerçekleştirmekteyiz. Ramazan Bayramı boyunca Zabıta Müdürlüğümüz başta olmak üzere ilgili tüm birimlerimiz görevlerinin başında olacak." dedi.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Giresun’un yeşil alanları bakıma alındı
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







