HATİCE ÖGRETMENİN PROJESİ BEĞENİ ALDI

EĞİTİM 11.06.2022 - 14:16, Güncelleme: 11.06.2022 - 22:31 7232+ kez okundu.
 

HATİCE ÖGRETMENİN PROJESİ BEĞENİ ALDI

Bulancak İstiklal Ortaokulu İngilizce Öğretmenlerinden Hatice Dura'nın Giresun Eğitim’de iyi örnekler çalıştayında Sanal turlarla dünya kütüphanelerini gezme projesi sergide büyük ilgi topladı.
Katılanlar arasında İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, İlçe Milli Eğitim müdürü Şenel Bulut, Okul müdürü Metin Gündoğdu ve öğretmenler katıldı. Öğretmen Hatice Dura proje ile ilgili: "6 ve 7 sınıf öğrencilerinin merak ettikleri gidip görmek istedikleri yerler ile ilgili olarak farklı web 2.0 araçlarını kullanarak hazırladıkları ve uyguladıkları etkinlik, oyun ve ortak ürünleri içeren dil becerilerini geliştirmeye yönelik bir eTwinning projesi. Projenin amacı; Öğrencilerin web-2 araçlarını ve 3D sanat turları kullanarak kendi ülkelerindeki ve dünyada ki ünlü kütüphaneler, müzeler, tarihi yerler hakkında bilgi sahibi olmasını sağlamak ve farkındalık oluşturmak. Projenin arkasındaki temel mantık, öğrenciler için yukarıda belirtilen yerleri ziyaret etmenin hem bütçeleri, hem de zamanı açısından gerçekten zor olmasıdır. Böylece öğrencilerin bu yerlere sadece birkaç tıklama ile ulaşmaları planlandı. Web-2 araçlarını kullanarak bu yerler ile ilgili bilgiler öğrenim sunumlar gerçekleştirmeleri ve sanal turlarla bu yerleri gezme şansını yakalamaları amaçlandı." HABER: Erol Küçük
Bulancak İstiklal Ortaokulu İngilizce Öğretmenlerinden Hatice Dura'nın Giresun Eğitim’de iyi örnekler çalıştayında Sanal turlarla dünya kütüphanelerini gezme projesi sergide büyük ilgi topladı.

Katılanlar arasında İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, İlçe Milli Eğitim müdürü Şenel Bulut, Okul müdürü Metin Gündoğdu ve öğretmenler katıldı.

Öğretmen Hatice Dura proje ile ilgili:

"6 ve 7 sınıf öğrencilerinin merak ettikleri gidip görmek istedikleri yerler ile ilgili olarak farklı web 2.0 araçlarını kullanarak hazırladıkları ve uyguladıkları etkinlik, oyun ve ortak ürünleri içeren dil becerilerini geliştirmeye yönelik bir eTwinning projesi.

Projenin amacı;

Öğrencilerin web-2 araçlarını ve 3D sanat turları kullanarak kendi ülkelerindeki ve dünyada ki ünlü kütüphaneler, müzeler, tarihi yerler hakkında bilgi sahibi olmasını sağlamak ve farkındalık oluşturmak. Projenin arkasındaki temel mantık, öğrenciler için yukarıda belirtilen yerleri ziyaret etmenin hem bütçeleri, hem de zamanı açısından gerçekten zor olmasıdır. Böylece öğrencilerin bu yerlere sadece birkaç tıklama ile ulaşmaları planlandı.

Web-2 araçlarını kullanarak bu yerler ile ilgili bilgiler öğrenim sunumlar gerçekleştirmeleri ve sanal turlarla bu yerleri gezme şansını yakalamaları amaçlandı."

HABER: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.