Hastane çalışanları Bahar Konserinde buluştu

SANAT 29.05.2022 - 11:38, Güncelleme: 29.05.2022 - 11:38 13908+ kez okundu.
 

Hastane çalışanları Bahar Konserinde buluştu

Giresun Üniversitesi Aksu Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları tarafından Giresun Üniversitesi Devlet Konservatuarının katkılarıyla organize edilen ve hastane çalışanları için sunulan ‘Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bahar Konseri’ Vahit Sütlaş sahnesinde gerçekleşti.
Hastanede görevli Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Bilge Olgun Keleş (Solist), Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Selahattin Vural (Elektrogitar), Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Güvenlik Görevlisi Hasret Demir (Bateri), Giresun Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzik Bölümü Öğretim üyesi Doç. Dr. Halis Gürkan Kırankaya (Klarnet), Konservatuar Müzik Bölümü Öğrencileri Yiğithan Bektaş (Klavye), Alper Aktürk (Basgitar) ve Tıp Fakültesi 5. Sınıf Öğrencisi Onur İşcan (Gitar) tarafından gerçekleştirilen konserde hastane çalışanları doyasıya eğlendiler. Konsere Giresun Vali Yardımcısı M. Fikret Çavuş, Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gürol Yıldırım, Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Demirel, Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut ile Giresun’da ki sağlık tesislerinin yöneticileri katıldı. Konser sonunda Başhekim Doç. Dr. Fazıl Kulaklı, “Pandemi süresince üstün gayret gösteren ve halen de göstermekte olan çalışanlarımıza moral vermek için, yine çalışanlarımızın emekleri ile gerçekleşen bu konserde emeği geçen orkestra üyelerine ayrı ayrı teşekkür ederim. Yine bize salon tahsis eden ve ses sistemi konusunda yardımlarını esirgemeyen Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğluna, çalışmalarımıza destek veren Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can'a ve il Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut' a,  Giresun Üniversitesi Devlet Konservatuarı ve konservatuar hocamız Doç. Dr. Halis Gürkan Kırankaya' ya, organizasyonda görev yapan çalışanlarımıza ve tüm katılımcılara teşekkür ederim” dedi. Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu bu organizasyonda sağlık çalışanları ile bir arada olmaktan duyduğu mutluğu dile getirerek orkestra üyelerine çiçek takdim etti. Solist Dr. Öğr. Üyesi Bilge Olgun Keleş'e plaketini Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gürol Yıldırım takdim etti. İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Muhammet Bulut Dr. Öğr. Üyesi Selahattin Vural'a, Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Demirel Doç. Halis Gürkan Kırankaya' ve Onur İşcan'a, Başhekimimiz Doç. Dr. Fazıl Kulaklı Yiğithan Bektaş ve Alper Aktürk'e, Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Tuncay M. Arışan Hasret Demir'e plaketlerini takdim ettiler.     Haber – Foto : Süleyman Fatih Menevşe  
Giresun Üniversitesi Aksu Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları tarafından Giresun Üniversitesi Devlet Konservatuarının katkılarıyla organize edilen ve hastane çalışanları için sunulan ‘Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bahar Konseri’ Vahit Sütlaş sahnesinde gerçekleşti.

Hastanede görevli Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Bilge Olgun Keleş (Solist), Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Selahattin Vural (Elektrogitar), Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Güvenlik Görevlisi Hasret Demir (Bateri), Giresun Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzik Bölümü Öğretim üyesi Doç. Dr. Halis Gürkan Kırankaya (Klarnet), Konservatuar Müzik Bölümü Öğrencileri Yiğithan Bektaş (Klavye), Alper Aktürk (Basgitar) ve Tıp Fakültesi 5. Sınıf Öğrencisi Onur İşcan (Gitar) tarafından gerçekleştirilen konserde hastane çalışanları doyasıya eğlendiler.

Konsere Giresun Vali Yardımcısı M. Fikret Çavuş, Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gürol Yıldırım, Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Demirel, Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut ile Giresun’da ki sağlık tesislerinin yöneticileri katıldı.

Konser sonunda Başhekim Doç. Dr. Fazıl Kulaklı, “Pandemi süresince üstün gayret gösteren ve halen de göstermekte olan çalışanlarımıza moral vermek için, yine çalışanlarımızın emekleri ile gerçekleşen bu konserde emeği geçen orkestra üyelerine ayrı ayrı teşekkür ederim. Yine bize salon tahsis eden ve ses sistemi konusunda yardımlarını esirgemeyen Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğluna, çalışmalarımıza destek veren Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can'a ve il Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut' a,  Giresun Üniversitesi Devlet Konservatuarı ve konservatuar hocamız Doç. Dr. Halis Gürkan Kırankaya' ya, organizasyonda görev yapan çalışanlarımıza ve tüm katılımcılara teşekkür ederim” dedi.

Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu bu organizasyonda sağlık çalışanları ile bir arada olmaktan duyduğu mutluğu dile getirerek orkestra üyelerine çiçek takdim etti. Solist Dr. Öğr. Üyesi Bilge Olgun Keleş'e plaketini Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gürol Yıldırım takdim etti. İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Muhammet Bulut Dr. Öğr. Üyesi Selahattin Vural'a, Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Demirel Doç. Halis Gürkan Kırankaya' ve Onur İşcan'a, Başhekimimiz Doç. Dr. Fazıl Kulaklı Yiğithan Bektaş ve Alper Aktürk'e, Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Tuncay M. Arışan Hasret Demir'e plaketlerini takdim ettiler.

 

 

Haber – Foto : Süleyman Fatih Menevşe

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.