Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
08 Haziran 2020 - 15:13 - Güncellenme: 30 Ekim 2020 - 19:16 G: 30 Ekim 2020 - 19:16

HAŞLAMACI İLHAN USTA MÜŞTERİLERİYLE BULUŞTU

Türkiye’de koronavirüs nedeniyle üç aya yakın kapalı kalan lokantalar, 1 Haziran 2020 itibariyle müşterileriyle yine buluştu.

0 Okunma 0 Paylaşım
HAŞLAMACI İLHAN USTA MÜŞTERİLERİYLE BULUŞTU

Piraziz’de yer alan Haşlamacı İlhan Özcan(Ustayı) tanımayan yoktur. İlhan Usta’nın ölümü sonrası lokantayı işletmeye devam ettiren İlhan Usta’nın eşi ve çocukları 1 Haziran itibariyle lokantayı yeniden müşterileriyle buluşturdular. Rahmetlik İlhan Usta’nın kızı Şermin Özcan gazetemize yaptığı özel açıklamada, “Öncelikle babamı Allah nur içinde yatırsın. Vefat ettikten sonra Türkiye’de ne kadar çok seveni olduğunu bir kez daha şahit olduk. Bizde onun adını yaşatmak adına lokantamızı işletmeye devam ediyoruz. Biz lokantamıza gelenleri müşteri olarak görmüyoruz. Onlar bizim kardeşlerimiz, ablamız, annemiz, babamız, arkadaşlarımız, ziyaretçilerimiz. Dolayısıyla onlara sunduğumuz hizmetten memnun kaldıkları için bu gelişler yıllardan bu yana devamlılık kazanmış. Ve en önemlisi de kaliteyi buldukları için geliyorlar. Her kesime hitap ediyoruz. Bazen babamın sağlığında olduğu gibi şimdi de bürokratlar, futbolcular, sanatçılar, milletvekilleri, işadamlarından gelen misafirlerimizde oluyor. Bundan onur duyuyoruz. Kişiye özel muamele yapmıyoruz, doğal davranıyoruz. Bizler için herkes aynı değere sahiptir” dedi.

Karadeniz Bölgesinde Haşlamasıyla yıllardan bu yana özdeşleşmiş bir mekan olan ‘Haşlamacı İlhan Usta’ uzun yıllardan bu yana konseptini değiştirmedi.

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!