Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesinde mezuniyet sevinci

EĞİTİM 10.06.2022 - 15:43, Güncelleme: 10.06.2022 - 15:43 5263+ kez okundu.
 

Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesinde mezuniyet sevinci

Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi’nin 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 31. Mezuniyet töreni okulun bahçesinde, velilerin yoğun katılımıyla kutlandı.
Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi öğretmenleri tarafından hazırlanan gece, Belediye bandosu eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ardından Okul Müdürü Azmi Bıçakçı’nın açılış konuşması ile başladı. Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesinden mezun olup aynı zamanda okulun İngilizce öğretmeni olan Fatma Nihal Kacar’ın okul öğretmenleri adına yaptığı konuşmanın ardından 12. sınıf öğrencisi Emine Bilge Tosun’un okuduğu şiir ve öğrenciler adına Serhat Tozlu’nun konuşmaları ile program devam etti. Coşku ve heyecanın yüksek olduğu gecede öğrencilere başarı belgeleri verilmesinin ve kep atma merasiminin ardından mezuniyet töreni tamamlandı.   Haber : Erol Küçük Foto : Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi
Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi’nin 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 31. Mezuniyet töreni okulun bahçesinde, velilerin yoğun katılımıyla kutlandı.

Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi öğretmenleri tarafından hazırlanan gece, Belediye bandosu eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ardından Okul Müdürü Azmi Bıçakçı’nın açılış konuşması ile başladı.

Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesinden mezun olup aynı zamanda okulun İngilizce öğretmeni olan Fatma Nihal Kacar’ın okul öğretmenleri adına yaptığı konuşmanın ardından 12. sınıf öğrencisi Emine Bilge Tosun’un okuduğu şiir ve öğrenciler adına Serhat Tozlu’nun konuşmaları ile program devam etti.

Coşku ve heyecanın yüksek olduğu gecede öğrencilere başarı belgeleri verilmesinin ve kep atma merasiminin ardından mezuniyet töreni tamamlandı.

 

Haber : Erol Küçük

Foto : Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.