‘Halkımız ve esnafımızla bir aradayız’

GÜNDEM 26.10.2021 - 17:48, Güncelleme: 26.10.2021 - 17:48 2228+ kez okundu.
 

‘Halkımız ve esnafımızla bir aradayız’

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, mahalleleri gezerek esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ediyor.
Her geçen gün nüfusu artan, gelişim gösteren ve Belediye hizmetlerinin de artarak devam ettiği Teyyaredüzü Mahallesi’nde vatandaşlarla istişare gerçekleştirip, onların taleplerini dinleyen Başkan Şenlikoğlu, talepleri anında not aldırarak ilgili birimlere hemen ulaştırılması talimatını verdi. Ziyaretinde yapılan hizmetler ile gerçekleştirilmesi planlanan ve hazırlık aşamasında olan projelerle ilgili bilgiler de aktaran Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Mahalle gezilerimizde halkımıza planlamalarımızı anlatıyoruz ve bu talepler doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yaptığımız bu ziyaretler ile mahallelerin hizmet ihtiyaçlarını tespit ederken, hemşerilerimizin yaşam standartlarının yükseltilmesine katkı sağlayacak hizmetleri istişarelerle birlikte mahallelerimize götürmeyi planlıyoruz.” dedi. Mahalle ziyaretlerinin önemine de vurgu yapan Başkan Şenlikoğlu: “Hemşerilerimizin görüşleri bizim için çok değerli. Ziyaretlerimizde teklif ve fikirlerini dinleyip dualarını alıyoruz. Biz her bölgemize ihtiyaç duyulan hizmetleri götürmek için gece gündüz demeden gayret ediyoruz. Vatandaşlarımızın da desteğiyle şehrimizi yarınlara daha güçlü taşıyacağız. Giresun Belediyesi olarak her zaman hemşerilerimizin hizmetinde olmaya onların rahatı, huzuru ve mutluluğu için koşturmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, mahalleleri gezerek esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Her geçen gün nüfusu artan, gelişim gösteren ve Belediye hizmetlerinin de artarak devam ettiği Teyyaredüzü Mahallesi’nde vatandaşlarla istişare gerçekleştirip, onların taleplerini dinleyen Başkan Şenlikoğlu, talepleri anında not aldırarak ilgili birimlere hemen ulaştırılması talimatını verdi.

Ziyaretinde yapılan hizmetler ile gerçekleştirilmesi planlanan ve hazırlık aşamasında olan projelerle ilgili bilgiler de aktaran Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Mahalle gezilerimizde halkımıza planlamalarımızı anlatıyoruz ve bu talepler doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yaptığımız bu ziyaretler ile mahallelerin hizmet ihtiyaçlarını tespit ederken, hemşerilerimizin yaşam standartlarının yükseltilmesine katkı sağlayacak hizmetleri istişarelerle birlikte mahallelerimize götürmeyi planlıyoruz.” dedi.

Mahalle ziyaretlerinin önemine de vurgu yapan Başkan Şenlikoğlu: “Hemşerilerimizin görüşleri bizim için çok değerli. Ziyaretlerimizde teklif ve fikirlerini dinleyip dualarını alıyoruz. Biz her bölgemize ihtiyaç duyulan hizmetleri götürmek için gece gündüz demeden gayret ediyoruz. Vatandaşlarımızın da desteğiyle şehrimizi yarınlara daha güçlü taşıyacağız. Giresun Belediyesi olarak her zaman hemşerilerimizin hizmetinde olmaya onların rahatı, huzuru ve mutluluğu için koşturmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.