Hakemler ve Gözlemciler kamp yaptı

SPOR 21.10.2021 - 11:53, Güncelleme: 21.10.2021 - 11:53 1928+ kez okundu.
 

Hakemler ve Gözlemciler kamp yaptı

Giresun Bölgesi Hakemleri ve Gözlemcileri yeni sezon öncesi TFFHGD Giresun Şubesinin ve İl Hakem Kurulunun ortaklaşa bir şekilde düzenlediği kampta buluştu.
Yeni sezon öncesi moral ve bol oksijenin depolandığı kamp, Giresun'un en güzel Yaylalarından birisi olan ve Yerli, Yabancı turistlerin ilgisini çeken Kümbet Yaylası Birun Otel Tesislerinde gerçekleşti. Göreve geldikten itibaren en iyisini Hakemlere sunmaya gayret gösterdiklerini kaydeden Dernek Başkanı Mustafa Zıvalı " Kolay bir iş yapmıyorsunuz. İçinizden gelen birisi olarak her zaman arkanızda duracağım. Başarıya giden yolun anahtarı çok çalışmaktan geçiyor. Hepinizden bunu bekliyorum. Sizlere sonuna kadar güveniyor, yeni sezonun tüm camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum " dedi. SEZER " SİZLERE İNANIYORUM" Zıvalı'dan sonra söz alan İl Hakem Kurulu Başkanı Mürvet Sezer ise " Birlik ve beraberliğin göstergesi olan buluşmamıza iştirak eden Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hasan Bulut'a çok teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmaması bizlere daha fazla güç veriyor. Sevgili Hakemlerimizin böylesi bir ortamdan memnun kalacağına inanıyorum. Zorlu bir sezon hepinizi bekliyor. Üst basamaklara doğru yükseleceğinize ve Giresun Hakemliğini bugün bulunduğu konumdan daha iyi yerlere getireceğiz umut ediyor yeni sezonda hepinize başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. BULUT MESAJ VERDİ Kampı ziyaret ederek her zaman Hakemlerin yanında olduğu mesajını veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut " Giresun'dan gelecek senelerde Süper Lige,1.Lige hakem veya hakemler göndereceğimize inanıyorum. Sizler asla pes etmeyin. İnanın ve çalışmaya devam edin. Yeni bir sezona merhaba demenize az kaldı. Kartların az çıktığı, dostluğun ön planda olduğu bir sezon geçirmenizi temenni ediyor, başarı dileklerimi sunuyorum " diye konuştu. MİSAFİR HAKEM ADAYLARI Öte yandan kampa Bayburt Bölgesi Aday Hakemlerinden Fatih Başgül, Haktan Topal ve Mustafa Kılıç katıldılar. Bayburt Şubesi Dernek Yönetim Kurulu ve İl Hakem Kurulu hakemlerin gelişimine son derece önemli katkılar sunan Organizasyonu düzenleyen Giresun Şube Başkanı Mustafa Zıvalı ve Giresun İl Hakem Kurulu Başkanı Mürvet Sezer başta olmak üzere Giresun Hakem ve Gözlemci ailesine teşekkür ettiler.  
Giresun Bölgesi Hakemleri ve Gözlemcileri yeni sezon öncesi TFFHGD Giresun Şubesinin ve İl Hakem Kurulunun ortaklaşa bir şekilde düzenlediği kampta buluştu.

Yeni sezon öncesi moral ve bol oksijenin depolandığı kamp, Giresun'un en güzel Yaylalarından birisi olan ve Yerli, Yabancı turistlerin ilgisini çeken Kümbet Yaylası Birun Otel Tesislerinde gerçekleşti.

Göreve geldikten itibaren en iyisini Hakemlere sunmaya gayret gösterdiklerini kaydeden Dernek Başkanı Mustafa Zıvalı " Kolay bir iş yapmıyorsunuz. İçinizden gelen birisi olarak her zaman arkanızda duracağım. Başarıya giden yolun anahtarı çok çalışmaktan geçiyor. Hepinizden bunu bekliyorum. Sizlere sonuna kadar güveniyor, yeni sezonun tüm camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum " dedi.

SEZER " SİZLERE İNANIYORUM"

Zıvalı'dan sonra söz alan İl Hakem Kurulu Başkanı Mürvet Sezer ise " Birlik ve beraberliğin göstergesi olan buluşmamıza iştirak eden Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hasan Bulut'a çok teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmaması bizlere daha fazla güç veriyor. Sevgili Hakemlerimizin böylesi bir ortamdan memnun kalacağına inanıyorum. Zorlu bir sezon hepinizi bekliyor. Üst basamaklara doğru yükseleceğinize ve Giresun Hakemliğini bugün bulunduğu konumdan daha iyi yerlere getireceğiz umut ediyor yeni sezonda hepinize başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

BULUT MESAJ VERDİ

Kampı ziyaret ederek her zaman Hakemlerin yanında olduğu mesajını veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut " Giresun'dan gelecek senelerde Süper Lige,1.Lige hakem veya hakemler göndereceğimize inanıyorum. Sizler asla pes etmeyin. İnanın ve çalışmaya devam edin. Yeni bir sezona merhaba demenize az kaldı. Kartların az çıktığı, dostluğun ön planda olduğu bir sezon geçirmenizi temenni ediyor, başarı dileklerimi sunuyorum " diye konuştu.

MİSAFİR HAKEM ADAYLARI

Öte yandan kampa Bayburt Bölgesi Aday Hakemlerinden Fatih Başgül, Haktan Topal ve Mustafa Kılıç katıldılar.

Bayburt Şubesi Dernek Yönetim Kurulu ve İl Hakem Kurulu hakemlerin gelişimine son derece önemli katkılar sunan Organizasyonu düzenleyen Giresun Şube Başkanı Mustafa Zıvalı ve Giresun İl Hakem Kurulu Başkanı Mürvet Sezer başta olmak üzere Giresun Hakem ve Gözlemci ailesine teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.