Umut Vagon Topluluğu Derneği şehit öğretmenleri unutmadı
Umut Vagon Topluluğu Derneği şehit öğretmenleri unutmadı
Manisa’da Umut Vagon Topluluğu Derneği tarafından, şehit öğretmenlerin aziz hatıralarını yaşatmak amacıyla Manisa'nın Köprübaşı ilçesinde anlamlı bir anma programı düzenlendi.
Etkinlik kapsamında vatandaşlara lokma ikram edilirken, çocuklara da ücretsiz pamuk şeker dağıtıldı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen programa Köprübaşı Belediye Başkanı Fatih Taşlı, Köprübaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kanmaz ile çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.
Umut Vagon Topluluğu Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Çelebi, şehit öğretmenlerin fedakârlıklarının hiçbir zaman unutulmaması gerektiğini belirterek, “Ülkemizin dört bir yanında eğitim uğruna görev yaparken şehit olan öğretmenlerimizin hatırasını yaşatmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu tür etkinliklerle onların aziz hatıralarını gelecek nesillere aktarmayı amaçlıyoruz. Dernek olarak sosyal sorumluluk ve eğitim odaklı çalışmalarımıza artarak devam edeceğiz” dedi.
Dernek Genel Sekreteri Müşerref Akdinç, “ Dernek olarak şehit öğretmenlerimizi unutmamız düşünülemezdi. Onların ülkemiz için ortaya koyduğu fedakârlıklar her zaman hatırlanmalı ve gelecek kuşaklara anlatılmalıdır” dedi.

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.