Trabzon’da devlet eski sahil yolu büyük ölçüde sel suları ve çamurdan temizlendi

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.06.2025 - 13:21, Güncelleme: 04.06.2025 - 10:13 4702 kez okundu.
 

Trabzon’da devlet eski sahil yolu büyük ölçüde sel suları ve çamurdan temizlendi

Trabzon’da devlet eski sahil yolu büyük ölçüde sel suları ve çamurdan temizlendi
Trabzon’da dün etkili olan şiddetli yağışın yol açtığı sel ve su baskınlarından en fazla etkilenen 2 Nolu Beşirli mahallesi mevkiindeki devlet eski sahil yolu büyük ölçüde sel suları ve çamurdan temizlendi.Büyükşehir Belediyesi ekipleri, selin getirdiği çamur birikintilerinin temizlenmesi için gece boyunca yoğun çaba harcadı. Sabaha kadar süren çalışmalar sonrasında önce bir çok nokta logarların temizlenmesi ile sel sularının denize ulaşması sağlandı ve ardından da selin getirdiği çamur birikintileri temizlendi.Caddeler, yaya kaldırımları ve su baskınına uğrayan iş yerlerindeki çamur birikintilerinin temizlenmesi için yoğun bir çalışma yürütülürken, bölge havadan görüntülendi.Öte yandan aynı noktada bulunan ve selden ve çamurdan büyük zarar gören futbol sahasının da önümüzdeki günler içinde eski görüntüsüne kavuşturulacağı belirtildi.
Trabzon’da devlet eski sahil yolu büyük ölçüde sel suları ve çamurdan temizlendi
Trabzon’da dün etkili olan şiddetli yağışın yol açtığı sel ve su baskınlarından en fazla etkilenen 2 Nolu Beşirli mahallesi mevkiindeki devlet eski sahil yolu büyük ölçüde sel suları ve çamurdan temizlendi.
Büyükşehir Belediyesi ekipleri, selin getirdiği çamur birikintilerinin temizlenmesi için gece boyunca yoğun çaba harcadı. Sabaha kadar süren çalışmalar sonrasında önce bir çok nokta logarların temizlenmesi ile sel sularının denize ulaşması sağlandı ve ardından da selin getirdiği çamur birikintileri temizlendi.
Caddeler, yaya kaldırımları ve su baskınına uğrayan iş yerlerindeki çamur birikintilerinin temizlenmesi için yoğun bir çalışma yürütülürken, bölge havadan görüntülendi.
Öte yandan aynı noktada bulunan ve selden ve çamurdan büyük zarar gören futbol sahasının da önümüzdeki günler içinde eski görüntüsüne kavuşturulacağı belirtildi.

Trabzon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.