Otobüs şarampole uçtu! Çok sayıda ölü var
Otobüs şarampole uçtu! Çok sayıda ölü var
Sabah saatlerinde yolcu otobüsü virajı alamayarak devrildi. Tekirdağ'dan Antalya'ya giden yolcu otobüste çok sayıda yaralı ve ölü olduğu belirtildi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin kazada 8 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Bölgeden ilk görüntüler geldi.
Antalya'da yolcu otobüsünün kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında çok sayıda kişi yaralandı, kazada ölü ve yaralının olduğu belirtildi.
ÇOK SAYIDA YARALI VAR
Kaza bugün Antalya Isparta karayolu üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen yolcu otobüsü Antalya girişinde yoldan çıkarak devrilip sürüklenerek şarampole yuvarlandı. Kazada otobüste yolcu olacak bulunan çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi.
SAĞLIK EKİPLERİ TEYAKKUZDA
Otobüs içinde ve altında sıkışanların bulunduğu ve sağlık ekiplerinin çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.
8 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Antalya Valisi Hulusi Şahin, gerçekleşen kazada 8 kişinin yaşamını yitirdiğini açıkladı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.