Öğrenciler doğada unutulmaz bir gün yaşadı

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2025 - 12:51, Güncelleme: 19.06.2025 - 13:11 6721+ kez okundu.
 

Öğrenciler doğada unutulmaz bir gün yaşadı

Ordu’nun Ünye ilçesinde minik öğrenciler öğretmenlerinin rehberliğinde doğa ile iç içe unutulmaz bir gün yaşadı.
Yunus Emre İlkokulu 4-C sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Zekiye Nakkaş Kaplan rehberliğinde Ordu İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Herkes İçin Spor Federasyonu İl Temsilcisi Cumali Tekin’in katkılarıyla düzenlenen "Minikler Doğada" etkinliği, hem öğrenciler hem de veliler için unutulmaz anlara sahne oldu. Etkinlik boyunca minikler, doğa yürüyüşleri yaparak temiz havayı içlerine çekti, açık havada çeşitli oyunlar oynadı ve spor etkinliklerine katıldı. Doğayı keşfetmenin keyfini çıkaran öğrenciler, fiziksel olarak aktif olurken, arkadaşlarıyla da eğlenceli ve dolu dolu vakit geçirdi. Etkinliğe rehberlik eden sınıf öğretmenleri Zekiye Nakkaş Kaplan, etkinliğin önemini vurgulayarak, "Öğrencilerimizin doğayı tanıması, sporla iç içe bir yaşam biçimi kazanması bizim için çok önemli. Bugün burada onların yüzündeki mutluluğu görmek her şeye değerdi" dedi. Ordu İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Herkes İçin Spor Federasyonu İl Temsilcisi Cumali Tekin ise, "Herkes için spor anlayışıyla çocuklarımızı doğaya yönlendirmek, onların hem ruhsal hem fiziksel gelişimi için çok değerli. Böyle etkinliklerin artmasını temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Ordu’nun Ünye ilçesinde minik öğrenciler öğretmenlerinin rehberliğinde doğa ile iç içe unutulmaz bir gün yaşadı.

Yunus Emre İlkokulu 4-C sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Zekiye Nakkaş Kaplan rehberliğinde Ordu İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Herkes İçin Spor Federasyonu İl Temsilcisi Cumali Tekin’in katkılarıyla düzenlenen "Minikler Doğada" etkinliği, hem öğrenciler hem de veliler için unutulmaz anlara sahne oldu.
Etkinlik boyunca minikler, doğa yürüyüşleri yaparak temiz havayı içlerine çekti, açık havada çeşitli oyunlar oynadı ve spor etkinliklerine katıldı. Doğayı keşfetmenin keyfini çıkaran öğrenciler, fiziksel olarak aktif olurken, arkadaşlarıyla da eğlenceli ve dolu dolu vakit geçirdi.
Etkinliğe rehberlik eden sınıf öğretmenleri Zekiye Nakkaş Kaplan, etkinliğin önemini vurgulayarak, "Öğrencilerimizin doğayı tanıması, sporla iç içe bir yaşam biçimi kazanması bizim için çok önemli. Bugün burada onların yüzündeki mutluluğu görmek her şeye değerdi" dedi.
Ordu İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Herkes İçin Spor Federasyonu İl Temsilcisi Cumali Tekin ise, "Herkes için spor anlayışıyla çocuklarımızı doğaya yönlendirmek, onların hem ruhsal hem fiziksel gelişimi için çok değerli. Böyle etkinliklerin artmasını temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.