Melikoğlu Kasap & Restoran Kulakkaya’da Hizmete Başladı
Melikoğlu Kasap & Restoran Kulakkaya’da Hizmete Başladı
Giresun’un gözde yaylalarından Kulakkaya’da, Roza Otel’in altında bulunan kasap ve restoran bölümünde işletme değişikliği yaşandı.
Bundan böyle Bulancaklı hemşehrimiz Abbas Pekdemir’in işlettiği işletme, “ Melikoğlu Kasap & Restoran” adıyla hizmet verecek. İşletme, yaylaya gelen misafirlere hem kaliteli et ürünleri hem de lezzetli yemek seçenekleri sunmayı hedefliyor.
Bölgenin önemli turizm noktalarından biri olan Kulakkaya Yaylası’nda faaliyet gösterecek işletmenin, yayla ekonomisine katkı sağlaması bekleniyor. Ayrıca, işletmenin bağlı olduğu 65 yataklı Roza Otel de misafirlere konaklama imkânı sunuyor.
Yeni işletmeci Abbas Pekdemir’e hayırlı olsun dilekleri iletilirken, bol ve bereketli kazanç temennisi paylaşıldı. İşletmenin hayırlara vesile olması ve misafirlerine en iyi hizmeti sunması bekleniyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.