Manisa Spor İl Müdürü Öztürk’ten, başarılı sporculara ödül

GÜNDEM (BLT) - Bülten | 12.02.2026 - 09:44, Güncelleme: 12.02.2026 - 09:44 5347+ kez okundu.
 

Manisa Spor İl Müdürü Öztürk’ten, başarılı sporculara ödül

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, ulusal düzeyde elde ettikleri önemli derecelerle Manisa’yı gururlandıran sporcuları ve antrenörlerini makamında ağırlayarak tebrik etti, ve ödüllendirdi.
Antalya’da düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası’nda 8 Yaş Kızlar kategorisinde üstün performans sergileyerek Milli Sporcu unvanı kazanan Manisalı sporcu Deniz Erol, Türkiye’yi uluslararası arenada temsil etme hakkı elde etti. İl Müdürü Öztürk, Deniz Erol’u; babası Ömer Faruk Erol, annesi Seda Solmaz Erol ve öğretmeni İpek Alpakın ile birlikte kabul etti. Erzurum’da gerçekleştirilen U15 Snowbike Türkiye Bisiklet Şampiyonası’nda Yıldız Kadınlar kategorisinde Türkiye 2. olan Hilal Ece Keskin ise başarılarına Konya’da düzenlenen U15 Türkiye Bisiklet Yol Şampiyonası’nda elde ettiği Türkiye üçüncülüğünü ekledi. Keskin ayrıca, Konya’da gerçekleştirilen Pist Bisikleti SEM Sporcu Seçme Yarışları’nda U15 Kadınlar kategorisinde 3. derecesi elde etti. Başarılı sporcu, antrenörü Rümeysa Daloğlu ile birlikte makamda ağırlandı. Kocaeli’de düzenlenen U17 Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Grekoromen stil 55 kilo kategorisinde Türkiye üçüncüsü olan Civan Yalçın da antrenörü Ömer Rona ile birlikte İl Müdürü Öztürk’ü ziyaret etti. Bilardo branşında da Manisa’yı başarıyla temsil eden sporcular dikkat çekici dereceler elde etti. 3 Bant Bilardo Türkiye Şampiyonası C Grup 2. Ayak müsabakalarında Türkiye 1. olan Mert Cansıkmaz, aynı organizasyonda Türkiye 3. olan Mustafa Gürbüzer ve B Grup 3. Ayak müsabakalarında Türkiye 3. olan Serdar Yüzer, Bilardo Manisa İl Temsilcisi İbrahim Ragıp Olgun ile yardımcıları Erhan Arı ve İsmail Akar ile birlikte makamda kabul edildi. İl Müdürü Yunus Öztürk, “Sporcularımızın azmi, disiplini ve kararlılığı bizleri son derece gururlandırıyor. Onların yetişmesinde büyük emeği olan kıymetli antrenörlerimize ve her daim desteklerini esirgemeyen ailelerimize teşekkür ediyorum. Tüm sporcularımıza başarılarının artarak devam etmesini diliyorum” dedi.
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, ulusal düzeyde elde ettikleri önemli derecelerle Manisa’yı gururlandıran sporcuları ve antrenörlerini makamında ağırlayarak tebrik etti, ve ödüllendirdi.

Antalya’da düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası’nda 8 Yaş Kızlar kategorisinde üstün performans sergileyerek Milli Sporcu unvanı kazanan Manisalı sporcu Deniz Erol, Türkiye’yi uluslararası arenada temsil etme hakkı elde etti. İl Müdürü Öztürk, Deniz Erol’u; babası Ömer Faruk Erol, annesi Seda Solmaz Erol ve öğretmeni İpek Alpakın ile birlikte kabul etti.

Erzurum’da gerçekleştirilen U15 Snowbike Türkiye Bisiklet Şampiyonası’nda Yıldız Kadınlar kategorisinde Türkiye 2. olan Hilal Ece Keskin ise başarılarına Konya’da düzenlenen U15 Türkiye Bisiklet Yol Şampiyonası’nda elde ettiği Türkiye üçüncülüğünü ekledi. Keskin ayrıca, Konya’da gerçekleştirilen Pist Bisikleti SEM Sporcu Seçme Yarışları’nda U15 Kadınlar kategorisinde 3. derecesi elde etti. Başarılı sporcu, antrenörü Rümeysa Daloğlu ile birlikte makamda ağırlandı.

Kocaeli’de düzenlenen U17 Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Grekoromen stil 55 kilo kategorisinde Türkiye üçüncüsü olan Civan Yalçın da antrenörü Ömer Rona ile birlikte İl Müdürü Öztürk’ü ziyaret etti. Bilardo branşında da Manisa’yı başarıyla temsil eden sporcular dikkat çekici dereceler elde etti. 3 Bant Bilardo Türkiye Şampiyonası C Grup 2. Ayak müsabakalarında Türkiye 1. olan Mert Cansıkmaz, aynı organizasyonda Türkiye 3. olan Mustafa Gürbüzer ve B Grup 3. Ayak müsabakalarında Türkiye 3. olan Serdar Yüzer, Bilardo Manisa İl Temsilcisi İbrahim Ragıp Olgun ile yardımcıları Erhan Arı ve İsmail Akar ile birlikte makamda kabul edildi.

İl Müdürü Yunus Öztürk, “Sporcularımızın azmi, disiplini ve kararlılığı bizleri son derece gururlandırıyor. Onların yetişmesinde büyük emeği olan kıymetli antrenörlerimize ve her daim desteklerini esirgemeyen ailelerimize teşekkür ediyorum. Tüm sporcularımıza başarılarının artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.