Gümüşhane'de izinsiz ve kaçak yapılar yıkılıyor

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 06.08.2025 - 14:38, Güncelleme: 06.08.2025 - 14:53 7101+ kez okundu.
 

Gümüşhane'de izinsiz ve kaçak yapılar yıkılıyor

Gümüşhane'nin merkeze bağlı Çorak köyünde izinsiz ve kaçak yapıların yıkımına devam edildi.
Köye bağlı Yeniyayla ve Karabina Yaylası'ndaki kaçak yapıların yıkımı için İl Özel İdaresi ekipleri çalışmalarını sürdürdü. Ekipler, 18 konteyner, 16 betonarme ve yığma yapı, 3 bungalov ve 1 baraka olmak üzere 38 yapıyı iş makineleriyle yıktı. Yapı sahiplerine 3091 sayılı Kanun ve 4342 sayılı Mera Kanunu kapsamında idari ve adli yaptırım uygulanacağı ifade edildi.  
Gümüşhane'nin merkeze bağlı Çorak köyünde izinsiz ve kaçak yapıların yıkımına devam edildi.

Köye bağlı Yeniyayla ve Karabina Yaylası'ndaki kaçak yapıların yıkımı için İl Özel İdaresi ekipleri çalışmalarını sürdürdü.

Ekipler, 18 konteyner, 16 betonarme ve yığma yapı, 3 bungalov ve 1 baraka olmak üzere 38 yapıyı iş makineleriyle yıktı.

Yapı sahiplerine 3091 sayılı Kanun ve 4342 sayılı Mera Kanunu kapsamında idari ve adli yaptırım uygulanacağı ifade edildi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.