Giresun’un kızları deplasmanda galibiyet arıyor
Giresun’un kızları deplasmanda galibiyet arıyor
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden Giresun Sanayispor, ligin 22. haftasında bugün İstanbul deplasmanında Çekmeköy Bilgidoğa ile karşı karşıya gelecek.
Şile İlçe Stadı’nda oynanacak mücadele saat 13.00’te başlayacak. Geçtiğimiz hafta sahasında Yüksekova SK’yı 1-0 mağlup ederek moral bulan Giresun temsilcisi, İstanbul deplasmanından da puan ya da puanlarla dönerek çıkışını sürdürmek istiyor. Son haftalarda gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Sanayispor, ligdeki konumunu güçlendirmeyi hedefliyor.
Sanayispor galibiyet serisini sürdürmek istiyor
Kadınlar Süper Ligi’nde 29 puanla 9. sırada yer alan Giresun Sanayispor, 20 puanla 11. basamakta bulunan Çekmeköy Bilgidoğa karşısında kazanarak orta sıralardaki yerini sağlamlaştırmak istiyor. Son 3 maçını gol yemeden kazanan Sanayispor, bu kritik deplasmanda da kalesini gole kapatmayı amaçlıyor.
Maçın hakemleri
Çekmeköy Bilgidoğa ile Giresun Sanayispor arasında oynanacak mücadelede İstanbul bölgesi hakemi Emine Öz düdük çalacak. Karşılaşmada Burak Aslantürk ile Abdullah Enes Oğurlu yardımcı hakem olarak görev yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Nisa Ertal olacak.

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.