Giresun’da Sevgililer Günü Pazarı Açıldı

GÜNDEM (HM) - Haber Merkezi | 08.02.2026 - 15:17, Güncelleme: 08.02.2026 - 15:25 1900 kez okundu.
 

Giresun’da Sevgililer Günü Pazarı Açıldı

Giresun Belediyesi tarafından Sevgililer Günü dolayısıyla özel olarak “Sevgililer Günü Pazarı” açıldı.
Belediye Başkanı Fuat Köse’nin talimatıyla düzenlenen pazarda, kadın girişimciler tarafından hazırlanan ve güne özel değerlendirilebilecek çeşitli hediyelik eşyalar vatandaşların beğenisine sunuldu. El emeği ürünlerin ağırlıkta olduğu stantlarda takı, süs eşyası, dekoratif ürünler ve özel tasarım hediyeler yer alıyor.  Sevgililer Günü Pazarı’nın açılışı bazı programlar nedeniyle yurt dışında bulunan Belediye Başkanı Fuat Köse'nin yerine vekalet eden Belediye Başkan Vekili Ercan Hacak tarafından gerçekleştirildi. Açılışta stantları tek tek gezen Hacak, üretici kadınlarla sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı ve girişimcilere destek mesajı verdi. Hacak, hem kadın girişimcilerin desteklenmesi hem de vatandaşların özel güne yönelik hediyelere kolayca ulaşabilmesi amacıyla etkinliğin düzenlendiğini ifade etti. Pazarın her gün 12.00 ile 19.00 saatleri arasında açık kalacağı bildirildi.  
Giresun Belediyesi tarafından Sevgililer Günü dolayısıyla özel olarak “Sevgililer Günü Pazarı” açıldı.

Belediye Başkanı Fuat Köse’nin talimatıyla düzenlenen pazarda, kadın girişimciler tarafından hazırlanan ve güne özel değerlendirilebilecek çeşitli hediyelik eşyalar vatandaşların beğenisine sunuldu.
El emeği ürünlerin ağırlıkta olduğu stantlarda takı, süs eşyası, dekoratif ürünler ve özel tasarım hediyeler yer alıyor. 
Sevgililer Günü Pazarı’nın açılışı bazı programlar nedeniyle yurt dışında bulunan Belediye Başkanı Fuat Köse'nin yerine vekalet eden Belediye Başkan Vekili Ercan Hacak tarafından gerçekleştirildi. Açılışta stantları tek tek gezen Hacak, üretici kadınlarla sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı ve girişimcilere destek mesajı verdi.
Hacak, hem kadın girişimcilerin desteklenmesi hem de vatandaşların özel güne yönelik hediyelere kolayca ulaşabilmesi amacıyla etkinliğin düzenlendiğini ifade etti.
Pazarın her gün 12.00 ile 19.00 saatleri arasında açık kalacağı bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.