GİFOD’da bir ilk yaşandı! Yeni başkan belli oldu

SANAT (BLT) - Bülten | 18.01.2026 - 12:32, Güncelleme: 18.01.2026 - 12:32 522 kez okundu.
 

GİFOD’da bir ilk yaşandı! Yeni başkan belli oldu

Giresun Fotoğraf Sanatı Derneği (GİFOD) 12. Olağan Genel Kurul Toplantısı, derneğin Sokakbaşı Semti’ndeki Kültür ve Sanat Merkezi binasında gerçekleştirildi.
Genel kurulda Divan Başkanlığı’nı Ömer Mustafa Yılmaz üstlenirken, katip üyeliklerini Emine Küpeli ve Fatma Berker yaptı. Tek listeyle gidilen seçimde GİFOD tarihinde bir ilk yaşandı ve Neslihan Erzincan Özgür, derneğin yeni başkanı oldu. Yeni Yönetim Kurulu Başkan Neslihan Erzincan Özgür’ün listesinde şu isimler yer aldı: Çiğdem Durhan, Merve Beşikçi Kocayiğit, Özgür Önder Özdemir, Esat Ferruh Gürsel, Mustafa Temel Koçalioğlu ve Öner Akkaya. Yedek Yönetim Kurulu Saliha Dikmen, Zeynep Aydın, Emine Küpeli, Neşe Akkaya ve Emre Alkan. Denetleme Kurulu Asil üyeliklere Aysın Gözen, Halit Kahveci ve Levent Memiş seçildi. Genel kurul, katılımcıların yeni döneme ilişkin temennileri ve iyi dilekleriyle sona erdi. GİFOD’un yeni yönetimi, fotoğraf sanatına yönelik çalışmalarını artırarak sürdürmeyi hedefliyor.  
Giresun Fotoğraf Sanatı Derneği (GİFOD) 12. Olağan Genel Kurul Toplantısı, derneğin Sokakbaşı Semti’ndeki Kültür ve Sanat Merkezi binasında gerçekleştirildi.

Genel kurulda Divan Başkanlığı’nı Ömer Mustafa Yılmaz üstlenirken, katip üyeliklerini Emine Küpeli ve Fatma Berker yaptı. Tek listeyle gidilen seçimde GİFOD tarihinde bir ilk yaşandı ve Neslihan Erzincan Özgür, derneğin yeni başkanı oldu.

Yeni Yönetim Kurulu

Başkan Neslihan Erzincan Özgür’ün listesinde şu isimler yer aldı:
Çiğdem Durhan, Merve Beşikçi Kocayiğit, Özgür Önder Özdemir, Esat Ferruh Gürsel, Mustafa Temel Koçalioğlu ve Öner Akkaya.

Yedek Yönetim Kurulu

Saliha Dikmen, Zeynep Aydın, Emine Küpeli, Neşe Akkaya ve Emre Alkan.

Denetleme Kurulu

Asil üyeliklere Aysın Gözen, Halit Kahveci ve Levent Memiş seçildi.

Genel kurul, katılımcıların yeni döneme ilişkin temennileri ve iyi dilekleriyle sona erdi. GİFOD’un yeni yönetimi, fotoğraf sanatına yönelik çalışmalarını artırarak sürdürmeyi hedefliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.