Duroğlu Belediyesi Yol Çalışmalarına hız verdi
Duroğlu Belediyesi Yol Çalışmalarına hız verdi
Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin, kış mevsiminin sona ermesi ve hava koşullarının uygun hale gelmesiyle birlikte ilçede asfaltlama çalışmalarının planlanan programdoğrultusunda başladığını açıkladı.
Vatandaşların daha konforlu ve güvenli ulaşım imkanına kavuşması için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirten Başkan Çetin, hizmet odaklı belediyecilik anlayışıyla Duroğlu’nun her noktasına dokunmaya devam ettiklerini söyledi. Yol altyapısının güçlendirilmesi ve ulaşım kalitesinin artırılması amacıyla başlatılan asfaltlama çalışmaları, belirlenen program çerçevesinde mahalle ve güzergahlarda etap etap gerçekleştiriliyor.
Başkan Halil Çetin: “Laf değil, hizmet üretiyoruz” Çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin, asfalt uygulamalarının teknik şartlar gereği uygun hava koşullarında yapılması gerektiğine dikkat çekti. Başkan Çetin, “Zorlu geçen kış mevsiminin ardından havaların ısınmasıyla birlikte asfaltlama çalışmalarımıza başladık. Asfaltın sağlıklı ve uzun ömürlü olması için yağışsız ve uygun sıcaklık koşullarının oluşması gerekiyor. Bölgemizin coğrafi yapısı da dikkate alındığında çalışmalarancak bu dönemde gerçekleştirilebiliyor.
Bizler de vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti sunabilmek için planlamalarımızı buna göre yapıyoruz” dedi. Duroğlu’nun her noktasında çalışmalar sürecek Duroğlu Belediyesi tarafından yürütülen asfaltlama çalışmalarının yaz sezonu boyunca devam edeceği belirtilirken, ulaşım altyapısının güçlendirilmesiyle birlikte vatandaşların yaşam kalitesinin artırılması hedefleniyor.
Başkan Halil Çetin, Duroğlu’nun gelişimi ve modernleşmesi için ekiplerle birlikte sahada olduklarını belirterek, “ Duroğlu için işimizin başındayız. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak ve ilçemizi daha yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.