Bulancak’ta Aziz Nesin Rüzgarı Esecek
Bulancak’ta Aziz Nesin Rüzgarı Esecek
Bulancak’ta sanatseverleri tiyatro dolu iki akşam bekliyor.
Birleşik Emekliler Sendikası Bulancak Şubesi Tiyatro Topluluğu, 13 ve 14 Nisan tarihlerinde saat 20.00’de 75. Yıl Tiyatro Salonu’nda sahne alacak.
Topluluk, usta yazar Aziz Nesin’in kara mizah türündeki “Düdükçülerle Fırçacıların Savaşı” adlı iki perdelik komedi oyununu izleyiciyle buluşturacak. Toplumsal eleştiriyi mizahla harmanlayan oyun, izleyicilere hem düşündüren hem de güldüren bir deneyim sunacak.
Oyunun yönetmenliğini İbrahim Arslan üstlenirken, ışık ve müzik düzenlemesi Kaşif Buğra Aksu tarafından gerçekleştirildi. Afiş tasarımı ise Salih Temiz’e ait.
Birleşik Emekliler Sendikası Bulancak Şubesi Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenecek olan oyun, geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.
Sanatseverlerin yoğun ilgi göstermesi beklenen temsil, 13 ve 14 Nisan akşamı saat 20.00’de 75. Yıl Tiyatro Salonu’nda sahnelenecek.

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.