Bulancakspor, Erzincan Deplasmanı Öncesi Trabzon Asya Scania Bayiini Ziyaret Etti
Bulancakspor, Erzincan Deplasmanı Öncesi Trabzon Asya Scania Bayiini Ziyaret Etti
Bulancakspor, bugün oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu müsabakası için 24 Erzincanspor deplasmanına hareket etti.
Maç öncesinde Kulüp Başkanı Mustafa Çolakoğlu ile yönetim kurulu üyeleri Hüdai Türüdü ve Temel Zere, Trabzon’da bulunan Asya Scania Bayiine ziyarette bulundu.
Ziyarette, Bulancakspor’a her zaman destek veren ve aynı zamanda Kulüp Başkanı Mustafa Çolakoğlu’nun kuzenleri olan Büşra Semi ve Burak Kayıkçıoğlu ile bir araya gelen kulüp yönetimi, Bulancakspor ürünlerinden oluşan hediyeler takdim etti. Başkan Mustafa Çolakoğlu ve yöneticiler, gösterilen misafirperverlik için teşekkürlerini iletti.
Ziyaretin ardından kafile, saat 19.00’da oynanacak 24 Erzincanspor – Bulancakspor karşılaşması için Erzincan’a doğru yolculuğunu sürdürdü.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.