Bulancak Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Atatürk’e Sevgi Dolu Anma
Bulancak Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Atatürk’e Sevgi Dolu Anma
Bulancak Barbaros İlkokulu öğrencileri, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü kapsamında, sanatçı ve öğretmen Züleyha Kırdemir rehberliğinde anlamlı bir resim etkinliği gerçekleştirdi.
Minik öğrenciler, Atatürk’e olan sevgi, saygı ve minnet duygularını renklerle ifade etti. Etkinlikte öğrenciler, önce kraft kâğıtları üzerine eskiz çizimleri yaptı, ardından pastel ve akrilik boyalarla resimlerini renklendirdi. Okul bahçesinde açık havada gerçekleştirilen etkinlik, hem sanatsal hem de duygusal bir atmosfer oluşturdu.

Resim çalışması sırasında öğretmenler ve öğrenciler, Atatürk’ün ilke ve değerleri üzerine kısa söyleşiler gerçekleştirdi. Çocuklar, Atatürk’ün mirasını ve düşüncelerini kendi cümleleriyle ifade ederek “Atamızı unutmuyoruz” mesajını verdi.

Etkinlik sonunda yapılan çalışmalardan oluşturulan pano, okul girişinde sergilendi. Ziyaret eden öğretmenler ve veliler, öğrencilerin duygu dolu eserlerini ilgiyle inceledi. Bu özel etkinlik, Barbaros İlkokulu öğrencilerinin Atatürk sevgisini sanatla buluşturduğu unutulmaz bir anı olarak kayda geçti.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.