Bozat’ın Belde Umudu TBMM’ye Taşındı

GÜNDEM (BLT) - Bülten | 07.05.2026 - 13:31, Güncelleme: 07.05.2026 - 13:31 520 kez okundu.
 

Bozat’ın Belde Umudu TBMM’ye Taşındı

Bozat Köyü’nün yeniden belde belediyesi statüsü kazanması adına Ankara’da önemli temaslar gerçekleştirildi.
Bozat Köyü Muhtarı Recep Gürsoy ve beraberindeki heyet, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir dizi ziyaret yaparak hukuki sürecin resmen başlatıldığını açıkladı. Gerçekleştirilen ziyaretlerde TBMM İdare Amiri Hasan Turan, Giresun Milletvekilleri Nazım Elmas, Ali Temür ve Ertuğrul Gazi Konal ile görüşmeler yapıldı. Heyet ayrıca Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Hemşehrimiz Okay Memiş’i de ziyaret etti. Bozat Köyü’nün yeniden belde belediyesi olması için gerekli hukuki sürecin başlatıldığı belirtilirken, heyet tarafından yapılan açıklamada destek veren isimlere teşekkür edildi. Açıklamada, “Bozat Köyümüzün tekrar belde belediyesi olması için kıymetli vekillerimiz ve devlet büyüklerimizle görüşmeler gerçekleştirildi. Sürecin hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerine yer verildi. Ziyaret heyetinde Bozat Köyü Muhtarı Recep Gürsoy’un yanı sıra İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Sami Şimşek, Bulancak İlçe Nüfus Müdürü Remzi Hartamacı, Bulancak İlçe Sağlık Müdürü Dr. İdris Kasap ve Bulancak Kaymakamlığı personeli Nuri Atabey yer aldı.  
Bozat Köyü’nün yeniden belde belediyesi statüsü kazanması adına Ankara’da önemli temaslar gerçekleştirildi.

Bozat Köyü Muhtarı Recep Gürsoy ve beraberindeki heyet, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir dizi ziyaret yaparak hukuki sürecin resmen başlatıldığını açıkladı.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde TBMM İdare Amiri Hasan Turan, Giresun Milletvekilleri Nazım Elmas, Ali Temür ve Ertuğrul Gazi Konal ile görüşmeler yapıldı. Heyet ayrıca Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Hemşehrimiz Okay Memiş’i de ziyaret etti.

Bozat Köyü’nün yeniden belde belediyesi olması için gerekli hukuki sürecin başlatıldığı belirtilirken, heyet tarafından yapılan açıklamada destek veren isimlere teşekkür edildi. Açıklamada, “Bozat Köyümüzün tekrar belde belediyesi olması için kıymetli vekillerimiz ve devlet büyüklerimizle görüşmeler gerçekleştirildi. Sürecin hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Ziyaret heyetinde Bozat Köyü Muhtarı Recep Gürsoy’un yanı sıra İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Sami Şimşek, Bulancak İlçe Nüfus Müdürü Remzi Hartamacı, Bulancak İlçe Sağlık Müdürü Dr. İdris Kasap ve Bulancak Kaymakamlığı personeli Nuri Atabey yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.