Başkan Öztürk’ten kampanyaya destek
Başkan Öztürk’ten kampanyaya destek
Bulancak Ülkü Ocakları Başkanı Arda Tugay Öztürk, “Hedef 10.028” kampanyasına sessiz kalmadı.
228’inci üye olarak, bildirilen IBAN numarasına 10.028 TL yatırdı ve gazetemize şu açıklamalarda bulundu:
“Memleketimizin köklü spor kulübü Bulancakspor’a gönül vermekle kalmıyor, aynı zamanda aktif şekilde destek olmaya da kararlıyız.
Bu amaçla camiamız adına kulübe resmî üyeliğimizi gerçekleştirmiş bulunmaktayız.
Ülkücü Hareket, sadece siyasal veya fikrî bir duruş değil; aynı zamanda kültürel, sosyal ve sportif alanlarda da milletine hizmet etme iradesidir. Bu irade bugün Bulancakspor üzerinden tezahür etmekte; gençliğimizi spora, ahlaka ve millî değerlerle yoğrulmuş bir yaşam tarzına yönlendirme misyonumuzu bir kez daha hatırlatmaktadır.
Çünkü biz inanıyoruz ki:
‘Ülkücü Türk gençliği; nerede bir vefa, nerede bir ihtiyaç, nerede bir millî görev varsa oradadır.’
Bulancakspor, bu şehrin ruhudur. Bu ruhu yaşatmak ve güçlendirmek hepimizin ortak vazifesidir. Bu vesileyle tüm Bulancaklı hemşehrilerimizi ve gönüldaşlarımızı da Bulancakspor’a üye olmaya, sahip çıkmaya ve destek vermeye davet ediyorum.”
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.