Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
31 Mayıs 2021 - 16:44

Gurbetçi taraftarlar sezonu bekliyor

2020-2021 sezonunda mükemmel bir çıkış yakalayarak 44 yıllık Süper Lig hasretine son veren Giresunspor’da şehirde ki taraftarların yanı sıra gurbette yaşayan Giresun sevdalısı gurbetçi taraftarlarda büyük bir mutluluk yaşıyor.

0 Okunma 0 Paylaşım
Gurbetçi taraftarlar sezonu bekliyor

TFF 1. Lig’de mücadele ettiği dönemde İstanbul ve yakın şehirlerde takımlarını yalnız bırakmayan gurbetçi taraftarlar sezonun başlamasını iple çekiyor.

Süper Lige çıkma maçını Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumunda Tuzlaspor ile oynayan Giresunspor, rakibini 2-1 yenerek Süper Lige merhaba demişti.

Kısıtlama gününde İstanbul’da oynanan müsabakada bile takımını yalnız bırakmayan gurbetçi taraftarlar, 13, 14, 15 ve 16 Ağustos 2021 tarihlerinde başlayacak olan yeni sezonu bekliyor.

Süper Lige yükselme maçını İstanbul’da oynayan Giresunspor’u müsabaka öncesi ve müsabaka sonrası bir an olsun yalnız bırakmayan gurbetçi taraftarlar kombinelerin satışa çıkmasını da sabırsızlıkla bekliyor.

Gazetemize konuşan gurbetçi taraftarlar bu sezon şehrin takımının Süper Lig’de mücadele edecek olmasının Giresun için büyük bir avantaj olduğunu belirterek, takımlarına her platformda destek olacaklarını ifade ettiler.

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!