Gündoğdu Grup turnuvaya galibiyetle başladı

SPOR 14.07.2021 - 14:42, Güncelleme: 14.07.2021 - 14:42 3542+ kez okundu.
 

Gündoğdu Grup turnuvaya galibiyetle başladı

Bulancak Belediyesi tarafından ‘Serdar Aydın’ anısına düzenlenen halı saha futbol turnuvası başladı.
Turnuva maçları Bulancak’taki 3 ayrı halı saha da oynanıyor. Bulancak Futbol Park’ta ilk maçına çıkan Gündoğdu Grup rakibi Pazarsuyu SK’yı 12-1 gibi farklı bir skorla yenerek turnuvaya galibiyetle başladı. Her yaz düzenlenen halı saha turnuvalarında adını duyduğumuz ve birçok turnuvada zafere ulaşan takım olarak bilinen Gündoğdu Grup bu turnuvaya vefat eden Hakan Gündoğdu anısına katılarak geleneğini sürdürüyor. Daha önceki yıllarda takımın sponsoru olan ve spora düşkünlüğü ile tanınan Hakan Gündoğdu’nun geçtiğimiz yıl vefat etmesiyle ağabeyi İsa Gündoğdu, kardeşinin futbol sevgisini ve sponsorluğunu yaşatmak adına gençlere destek oldu. Bulancak’ta üç ayrı halı saha’ya “Hakan Gündoğdu’nun Kalbimizdesin” pankartı asıldı.
Bulancak Belediyesi tarafından ‘Serdar Aydın’ anısına düzenlenen halı saha futbol turnuvası başladı.

Turnuva maçları Bulancak’taki 3 ayrı halı saha da oynanıyor. Bulancak Futbol Park’ta ilk maçına çıkan Gündoğdu Grup rakibi Pazarsuyu SK’yı 12-1 gibi farklı bir skorla yenerek turnuvaya galibiyetle başladı. Her yaz düzenlenen halı saha turnuvalarında adını duyduğumuz ve birçok turnuvada zafere ulaşan takım olarak bilinen Gündoğdu Grup bu turnuvaya vefat eden Hakan Gündoğdu anısına katılarak geleneğini sürdürüyor.

Daha önceki yıllarda takımın sponsoru olan ve spora düşkünlüğü ile tanınan Hakan Gündoğdu’nun geçtiğimiz yıl vefat etmesiyle ağabeyi İsa Gündoğdu, kardeşinin futbol sevgisini ve sponsorluğunu yaşatmak adına gençlere destek oldu. Bulancak’ta üç ayrı halı saha’ya “Hakan Gündoğdu’nun Kalbimizdesin” pankartı asıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.