Görele'nin çehresi değişiyor
Görele Belediyesi tarafından Kumyalı Mahallesi Salih Sinirlioğlu Caddesi ile Hasan Ali Yücel Caddesini birbirine bağlayan ara bağlantı yolu alt ve üst yapısı yapılarak yenilendi.
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, çalışmaları yerinde takip ederek, Görele'nin çehresini değiştirmeye devam ettiklerini söyledi.
Mahallelerimizdeki her türlü sorunları çözmeye çalıştıklarını belirten Erener, “Mahallelerimizde çalışmalarımızı kapsamlı bir şekilde sürdürüyoruz. Amacımız sorunları ortadan kaldırarak, ilçemizi mahallelerimizle kalkındırmaktır. İmkanlarımız çerçevesinde her mahallemizin sorunlarına el atmaya çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde el ele vererek, imkansızlıkları imkanlara çeviriyoruz” dedi.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







