‘Gönüle Dokunan Nağmeler’ beğeni topladı

SANAT 15.12.2021 - 17:22, Güncelleme: 15.12.2021 - 17:22 8166+ kez okundu.
 

‘Gönüle Dokunan Nağmeler’ beğeni topladı

Giresun Belediyesi sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.
Bu kapsamda; Belediye Konservatuvarı tarafından Vahit Sütlaş Sahnesi’nde düzenlenen "Gönüle Dokunan Nağmeler" konseri büyük beğeni topladı. Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Öğretmeni Alparslan Bodur'un solistliğini yaptığı konserde; Kanunda Levent Bilgen, Gitarda Uğur Akar, Basgitarda Cihan Uzunahmetoğlu, Piyanoda Mehmet Öztürk ve Perküsyonda Mete Uğur Koçoğlu yer aldı. Türk Sanat Müziğinde birbirinden güzel toplam 14 eserin seslendirildiği konser etkinliğine katılım ise oldukça yüksekti. Konsere renk katan ayrı bir bölüm ise Güzel Sanatlar Lisesi Müzik bölümü öğrencileri Beyza Can, Yeliz Sakal ve Gizem Uzer'in seslendirdikleri eserler oldu.
Giresun Belediyesi sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Bu kapsamda; Belediye Konservatuvarı tarafından Vahit Sütlaş Sahnesi’nde düzenlenen "Gönüle Dokunan Nağmeler" konseri büyük beğeni topladı.

Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Öğretmeni Alparslan Bodur'un solistliğini yaptığı konserde; Kanunda Levent Bilgen, Gitarda Uğur Akar, Basgitarda Cihan Uzunahmetoğlu, Piyanoda Mehmet Öztürk ve Perküsyonda Mete Uğur Koçoğlu yer aldı.

Türk Sanat Müziğinde birbirinden güzel toplam 14 eserin seslendirildiği konser etkinliğine katılım ise oldukça yüksekti.

Konsere renk katan ayrı bir bölüm ise Güzel Sanatlar Lisesi Müzik bölümü öğrencileri Beyza Can, Yeliz Sakal ve Gizem Uzer'in seslendirdikleri eserler oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.