Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
15 Haziran 2023 - 16:41

Giresun’un sorunları için ilk görüşmeler başladı

AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, hafta başında düzenlediği toplantıda Giresun’un sorunlarını masaya yatırmak için Ankara’ya gideceklerini ifade etmişti.

0 Okunma 0 Paylaşım
Giresun’un sorunları için ilk görüşmeler başladı

Bu açıklamanın ardından Giresun’da ki belediye başkanları ile birlikte Ankara’ya giden Başkan Yılmaz, ilk olarak parti ayrımı yapmadan 28. Dönem Giresun Milletvekilleri Prof. Dr. Nazım Elmas, Ali Temür, Ertuğrul Gazi Konal ve Elvan Işık Gezmiş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Üyeliğine atanan AK Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas’ı, Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyeliğine atanan AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür’ü, Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyeliğine atanan MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal’ı, Başkanlık Divanı Katip Üyeliğine atanan CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş’i, TBMM İdare Amirliğine atanan AK Parti İstanbul Milletvekili hemşehrimiz Hasan Turan’ı tebrik eden Başkan Mete Bahadır Yılmaz “Rabbim hep birlikte memleketimiz ve ülkemiz için güzel işler yapmayı ve hizmet etmeyi nasip eylesin” dedi.

Ankara’da ki görüşmelerine devam eden Başkan Yılmaz’ın döndükten sonra yaptığı görüşmelerle ilgili geniş bir açıklama yapması bekleniyor.

#tbmm #siyaset

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!